Quantcast
Till salu inom: ”

örnvik 535 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej jag har en örnvik 535 ht från 84:a i mycket fint skick. Det sitter en yamaha 85hk från 91, startar jämt och går otroligt fint, med power trim. Båten har även trimplan, ekolod. ny vaxad och botten målad för säsongen, bara att sjösätta. Medföljer gör även tampar, fendrar, ankare och stereo, det finns även ett gasol kök i båten. 68000:- Vagn finns att köpa till vid intresse, för 6000:- vid intresse eller frågor så är du välkommen att ringa mig på 073-5030422 jag kollar mailen välldigt sällan.. Mvh:Johnas.
Båten är Årsmodell -77 är trollingutrustad med 2 spöhållare i aktern samt 1 spöhållare på vardera djuprigg även en spöramp på taket. Motorn är en Evinrude 90 hk V4 -81. Ekolod ingår även äldre gps Djupriggarna är easy troll och kan säljas vid sidan av Har även 4 ambassadur 7000C syncro. Trailern är knappt körd med -Fogelsta 0856. Kan tänka mig byte till en mindre båt samt pengar imellan.
Ett dödsbo säljer nu en Örnvik 535:a hartop. Båten har stått på land dom senast 5 åren och har nu endast sjösatts och provkörts! Detta med gott resultat. Motorn är av märket Johnsson, 90 hk V4 och är i behov av service. Båten i övrigt behöver en uppfräschning men ser hyffsad ut med tanke på åldern. Ankare, fendrar & tampar medföljer. Mycket fin & knappt använd 30 km båtsläp ingår! Priset är nu prutat & klart!
En väl funktionstestad båt, fint skrov går bra i alla väder. Båten flyter men det finns skador i gelcoat. Nyrenoverad Volvo Penta motor (60hk) rigg, växelhus och propeller medföljer (ej renoverat) övrigt tveksamt men om jag hittar det så följer det också med. Kapellet är ganska tätt detta kan bero på all mossa. Båtvagn medföljer inte. Båten hämtas i vattnet på Dalarö, självklart kan ni komma och göra en bottenbesiktning innan leverans. Paddel, fendrar, och lite annat kan följa med om så önskas 1000:- eller bud
Örnvik 535 i fint skick från ca 1982, Evinrude 140 hk motor från 1985 med powertrim. Elhydraliska trimplan, 70 liter fast tank, knop, varv, volt och bränslemätare, cd-radio, kapell i fint skick, nyligen bottenmålad - klar för sjösättning, står på bockar som medföljer vid köp. Läs mer om Örvik 535 här: http://www.pslsystem.com/ornvik/