Quantcast
Till salu inom: ”

överdrag strandkorg xl blå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blå byrå

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ektorp bäddsoffa Ca 2 år gammal. Använd som gästsäng 2 gånger. Madrass ingår och är 140 cm. Två ryggkuddar och två sittdynor. Ca 2 m bred. Överdraget är Idemo blått. Fint och fräscht. Kommer från djur och rökfritt hushåll. (obs billden är en ljusare variant, min är lite mörkare blå färg) 3400 kr Hemleverans och bärhjälp hem till dig bjuder jag på vid smidig och snabb affär. Väldigt tung och obekväm att bära. Ring för mer info!
Bärstol / bär ryggsäck mycket praktisk och smidig vid tex skogspromenader och bärplockning. Det finns även lite plats i ryggsäcken till förvaring. Den perfekta bär ryggsäcken 200 kr Snuggle nest, ljusblått, inköpt oktober 2010 och använd i två månader. nypris 495:- nu 200 kr 1 st babybjörn bärsele i blå färg med vita detaljer. Använt skick men fungerar och är väldigt lätt att ta av och på. Längst till vänster på bilden 150 kr 1 st babybjörn bärsele med reflex detaljer. Fint skick och är väldigt smidigt att ta av och på. Det är en liten söm som gått upp på ena sidan men det är ingen som stör funktionen 250 kr Fleece överdrag babybjörn svart med reflex detaljer på som nytt använt några enstaka gånger. Mjukt och flexibelt fleecetyg som är både vattenavvisande och vindtätt, samtidigt som det andas Perfekt att ha på hösten och vintern om bebisen inte vill ligga i vagnen 300 kr Flygplanslampa 150kr
Fin hörnsoffa i serien Ektorp hos IKEA säljes, den består av tre delar, de längre partierna är 150 cm långa och hörnet är 80 cm brett. Soffan är ett par år och har ett nytt överdrag i kornblått som köptes för ett år sedan. Säljes för mina barn har blivit stora och vi behövde en större. Nypris 9 995 kr. Storlek Min. bredd: 243 cm Max. bredd: 243 cm Djup: 88 cm Höjd: 88 cm Sitsdjup: 49 cm Sitshöjd: 45 cm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Beskrivning Ett vattentätt överdrag i härlig blå färg för att skydda din strandkorg XL mot fukt, regn och smuts när du inte använder den. Du kan enkelt avlägsna överdraget från din strandkorg när du vill genom den smidiga dragkedjan. Specifikationer • SKU: 40040 Klicka på länken längst ner i annonsen för att få ytterligare produktinformation. vidaXL – Lev stort för lite! vidaXL är en internationell online-återförsäljare som erbjuder allt du behöver för ditt hem, trädgård, garage och gör-det-själv projekt. Vårt koncept bygger på att erbjuda ett stort sortiment prisvärda produkter som gör det möjligt för människor att "leva stort för lite". Varför vidaXL? • Gratis frakt inom hela Sverige • Betala efter leverans med Klarna • 14 dagars returrätt • Kundtjänst via telefon & e-mail • Auktioner med start från 10 kr Om företaget För frågor kontakta gärna vår kundtjänst: E-post: service@vidaxl.se (Vi reserverar oss för löpande prisändringar och lagerändringar för alla våra annonser här på Blocket. Kontrollera alltid vår hemsida för det aktuella priset samt lagervärdet.)