Allt till salu inom "blå blom gustavsberg"

Sortering:
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Lampor  ·  Kävlinge

Lampa atelje lyktan & blå blom servis

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bild 1 : En taklampa och en bordslampa från atelje lyktan. 500kr för båda eller 300kr/st. Lamporna är i fint skick. Bild 2 : En blå blom servis från Gustavsberg som består av 9 kaffekoppar med fat. Kopparna är 5cm höga 11 assietter 1 gräddkanna 1 sockerskål med lock Säljes ej i delar. Hela servisen för 800kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

Hyrstol/nagelteknolog

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Marielles Huvudverk i Gustavsbergs hamn söker 2 st frisörer eller nagelteknologer. Vi har toppläge vid kajkanten och har hotel Blå Blom och Gustavsbergs porslinsmuseum som närmsta granne. Vi kan erbjuda våra kunder boka direkt system via internet samt bra kommunala förbindelser & bilparkering utanför dörren. Vi söker dig som har egen kundkrets till viss del och sätter kunderna i centrum samt vill jobba i en härlig skärgårdsmiljö i en av Sveriges snabbaste växande kommuner! Är du nyfiken & vill veta mer,vänligen maila eller ring för mer info!
0 kr
Blocket.se

Rum i salong uthyres

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Salong Marielles Huvudverk har ett toppläge vid kajkanten i Gustavsbergs Hamn med Hotel Blå Blom och porslinsmuseet som närmsta grannar. Vi hyr ut ett rum i salongen med utsikt mot vattnet,lämpligt för nagelteknolog/massage eller spaterapeut. Vi erbjuder våra kunder Boka direkt system via internet,bra kommunala förbindelser och bilparkering utanför dörren. Om du är ambitiös och sätter kunderna i centrum samt vill jobba i en härlig skärgårdsmiljö i en av Sveriges mest växande kommuner så maila eller ring för mer info.
0 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Västerås

Blå Blom (Old Gustavsberg), 14 tallrikar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
14 tallrikar, diameter 22 cm, felfria, obetydl. begagnade.
2 100 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Ängelholm

Bringare

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Bringare Gustavsberg Blå blom felfri Pris:400 kr
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj