Quantcast
Till salu inom: ”

blå blom gustavsberg säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Bild 1 : En taklampa och en bordslampa från atelje lyktan. 500kr för båda eller 300kr/st. Lamporna är i fint skick. Bild 2 : En blå blom servis från Gustavsberg som består av 9 kaffekoppar med fat. Kopparna är 5cm höga 11 assietter 1 gräddkanna 1 sockerskål med lock Säljes ej i delar. Hela servisen för 800kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Marielles Huvudverk i Gustavsbergs hamn söker 2 st frisörer eller nagelteknologer. Vi har toppläge vid kajkanten och har hotel BlåBlom och Gustavsbergs porslinsmuseum som närmsta granne. Vi kan erbjuda våra kunder boka direkt system via internet samt bra kommunala förbindelser & bilparkering utanför dörren. Vi söker dig som har egen kundkrets till viss del och sätter kunderna i centrum samt vill jobba i en härlig skärgårdsmiljö i en av Sveriges snabbaste växande kommuner! Är du nyfiken & vill veta mer,vänligen maila eller ring för mer info!
Salong Marielles Huvudverk har ett toppläge vid kajkanten i Gustavsbergs Hamn med Hotel Blå Blom och porslinsmuseet som närmsta grannar. Vi hyr ut ett rum i salongen med utsikt mot vattnet,lämpligt för nagelteknolog/massage eller spaterapeut. Vi erbjuder våra kunder Boka direkt system via internet,bra kommunala förbindelser och bilparkering utanför dörren. Om du är ambitiös och sätter kunderna i centrum samt vill jobba i en härlig skärgårdsmiljö i en av Sveriges mest växande kommuner så maila eller ring för mer info.
14 tallrikar, diameter 22 cm, felfria, obetydl. begagnade.
Bringare Gustavsberg Blå blom felfri Pris:400 kr