Quantcast
Till salu inom: ”

4 stolar norrgavel stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bord med 4 stolar från Norrgavel. Målade från norrgavel med en ljusgrå färg, skiva i trä. Namnet borde stolen är "Stol bas". Klassiker från norrgavel. (http://norrgavel.se/mobel/stol-bas/#16) Bordet är även det från Norrgavel. Ben i samma färg som stolarna, trä skiva. Kostade nytt ca 12000 för två år sedan. Säljes pga flytt. Bild 2 är på vårt bord/stolar. Ingen dyna.
1 st bord från Norrgavel samt 2 st tillhörande stolar säljes. Alla möblerna är i såpad ek och stolarna har svarta stolsdynor. Möblerna är ca 6 år gamla och nypris var ca 9 000 kr. Skötselråd och såpflingor medföljer. Säljes nu för 4 000 kr (för både bord och stolar). Möblerna har stått hemma hos min pojkvän och säljes pga att vi ska flytta ihop och de inte passar in i den stil som vi har tänkt ha. Inga av möblerna har några repor. (Bilderna är från visningen och visar därmed de faktiska möblerna som säljs.) Det är lättast att nå mig via e-mail då jag studerar och har föreläsningar hela dagarna. Mvh Therese P.S. Är villig att gå ned något i pris vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bord ur BAS-serien från Norrgavel säljes; 120x67 med oljad/såpad ekskiva. Underrede målat med tempera, färg Mäktigt Blå. Plats för 4 personer. För mer info se Norrgavel.se 5000:- eller högstbjudande Vänlig hälsning Oscar
Stilren och bästa hantverkstradition från Norrgavel. 6 st stolar av björk, målad i diskret grå tempera. Möjlighet att fynda. Nypris 3 900 kr/st men säljs för 1 000 kr/st eftersom tiden satt sitt spår. En av stolarna är lite lagad och säljs för 500kr. Säljes 4 eller 6 st ihop. Bordet på bilden är ej till salu.
Norrgavel bord med svart underrede 120 cm + 4stolar Bas oljad ek