Quantcast
Till salu inom

"8 sandö stolar mio vita överdrag säljes"

Huddinge
Idag

Madrass

800 kr
Citiboard
Örnsköldsvik
Igår

Bilbarnstol (Akta Craco)

400 kr
Citiboard
Malmö
Igår

Dynor

50 kr
Citiboard
Huddinge
Igår

Bord och 2 stolar

9 800 kr
Citiboard
Sigtuna
Igår

Barnmöbler

800 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

oanvända nya dynor 6pack a...

1 200 kr
Citiboard
Helsingborg
Igår

Arbetsstol

40 kr
Citiboard
Borås
Igår

Kölslampa från Mio

100 kr
Citiboard
Upplands-Väsby
Igår

Crazy 3-sits Soffa med Schä...

3 000 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Bromma

8st stolar ifrån mio märke Sandö

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
8 stolar i svart med ek ben, en uppsättning gråa textilöverdrag medföljer. På bilden ser ni en stol med överdraget på. Kostar på Mio 790kr men vi säljer alla 8 för endast 3650kr, vi vill sälja alla 8 i ett paket. Mer information hittar ni på mios hemsida. Info ifrån Mio Med populära Sandö kan du variera inredningen på matplatsen efter årstid och smak. Stolen är tillverkad i PU med massiva träben och du får en extra klädsel i tyg på köpet. Vill du variera stolen än mer finns det andra lösa klädslar att köpa till. En av våra mest prisvärda och omtyckta stolar. B 47, D 57, H 98 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 650 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Västerås

Sandö stolar från MIO. Ek, lädersits

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer fyra stolar modell sandö från MIO. De är knappt använda och de finns fortfarande att köpa i butik om man vill komplettera, nypris 790:-/stol (3160:- för fyra stolar). Stolarna har ben i massiv Ek och svart läderklädsel. Det följer även med en svart/biege melerad tygklädsel som smidigt förvaras under sitsen om den inte används. MIO:s annonstext: Med populära Sandö kan du variera inredningen på matplatsen efter årstid och smak. Stolen är tillverkad i PU med massiva träben och du får en extra klädsel i tyg på köpet. Vill du variera stolen än mer finns det andra lösa klädslar att köpa till. En av våra mest prisvärda och omtyckta stolar. http://www.mio.se/produkt/Sando-Stol/M1467166/
1 600 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Tjörn

6 st stolar SANDÖ från Mio

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej! Säljer 6 st Sandö stolar då vi gjort oss av med bordet. Mycket bra skick på alla stolar. Oljad massiv ek med sits och rygg i brun läderimitation, inkl. extra klädsel i tyg - svart/spräcklig. Med populära Sandö kan du variera inredningen på matplatsen efter årstid och smak. Stolen är tillverkad i PU med massiva träben och du får en extra klädsel i tyg på köpet. Vill du variera stolen än mer finns det andra lösa klädslar att köpa till. Mer info: https://www.mio.se/produkt/sando/25933989 Ordinarie pris: 795:-/styck Säljes för 250:-/styck, totalr: 1500:- Finns på Tjörn men kan lämnas i Göteborg efter överenskommelse. Hör av er!
250 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Nacka

8 Sandö stolar (MIO) med Vita överdrag

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
I perfekt skick, snart ett år gamla med spikade möbeltassar. Stolarna är i brun läderimitation, ingår dom grå/bruna original överdragen och vita överdrag till alla stolar. (se bilderna) Nypris: 7632:- (kvitto finns)
3 800 kr
Blocket.se