Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet 2 rum kök moheda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 Rum och kök. Ingång via trapphus. Gemensam tvättstuga i källaren. Uthyres till en person/familj utan husdjur. Du ska ha ordnad ekonomi utan betalningsanmärkningar. Värme och vatten ingår i hyran. Hushållsel tillkommer. I huset bor b la barnfamiljer, studenter. Huset ligger nära järnvägen, med direkttåg till Alvesta och Växjö. Det är också bra bussförbindelser. Ledig omgående. Garage finns att hyra till denna lägenhet
Ljus och vacker lägenhet i centrala Moheda. 2 rum och kök. Mycket nära till affärer, busshållplats och tågstation. Avstånd till Alvesta 12 km Avstånd till Växjö 26 km Vi ser gärna att du är skötsam och rökfri. I hyran ingår givetvis vatten, värme och soptömning. Tillträde till lägenheten den 3 mars 2014. Hör av Er till Karl-Johan och Bengt på telefon 0472-70036. I byggnaden finns även en blomsteraffär som vi driver.
2 rum och kök i Moheda. Centralt i samhället och med närhet till Alvesta (12 km) och Växjö med universitet (27 km). Ring gärna för mer information. Sökes skötsam och rökfri hyresgäst. Kontakt i första hand via telefon tack! Välkommen!
Fin 2:a i Moheda, ca 2,5 mil från Växjö. Markplan med balkong. Fin innergård. Hyra: 3356 kr/månad, el och värme ingår. Pris: 90000 kr. Svarar endast via telefon.
Hyr ut min fina och väldigt centrala etta under O-ringenveckan. Lägenheten ligger mellan två pizzerior och en kinarestaurang, runt hörnet finns biografen och bara någon minut bort finns Ica. Avståndet till Mohed är ca 1,2 mil. Lägenheten är på 31 kvadratmeter med ett rum och kök, och jag bor på första våningen. Det finns en handikapphiss om det skulle behövas. Jag har en säng där man kan sova två om man inte är kräsen på plats (tror den är 1,10 bred) och en bäddsoffa där man får plats två. Jag har mikrovågsugn, ugn, spis och köksredskap så att ni kan laga er egen mat. I vardagsrummet finns en TV med DVD, ett Playstation 2 med några spel och en dator med tillgång till bredband. Tvättmaskiner finns att boka en våning nedanför mig. Här nere finns även bastu för den som är sugen. Gratis parkering finns alldeles bakom huset. Jag har ett badrum med dusch. Har balkong med två stolar och ett litet bord. 3500 kr för hela veckan. Endast förskottsbetalning gäller. Har ni några frågor är det bara att ringa eller maila mig! Jenny