Quantcast
Till salu inom: ”

9mm pistol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Använd Hoppe s boresnake för snabb och effektiv rengöring av pistolens pipa. Smidig att ta med på träning och tävling. Rengör snabbt i tre steg. Tvättbart för hand eller i maskin. Som ni vet är Hoppes originalet och inget billigt sladdrigt skosnöre! Finns i tre utförande helt nya i originalförpackning, för pistol: .22 .30, .32 .380, 9mm, .38, .357 (.40, .41 kan ordnas) Pris inkl frakt: 150kr/styck. Skickas efter betalning till mitt Nordeakonto eller paypal. Mailkontakt.
Säljer min pistol av märket cz99 i kaliber 9 mm. Pistolen är 19 cm lång och 14 cm hög. Den väger ca 1 kg oladdad. Modellen påminner väldigt mycket Sigsauer P226. Siktet är filat och inställt med laser sikte (det man sätter i pipan. Har skjutit m/39 med den utan problem...magasinet rymmer 15 patroner. Endast ett magasin. Säljer endast till personer med licens. Övriga som försöker köpa utan licens hänvisas till polisen. Ps: Sänkt pris!!!
Har en Star mod B i 9x19 Spanska armen hade den här modellen som tjänstevapen. Har fått den värderad hos handlare till 3500 Jag vill ha 2500kr för min Kan även tänka mig att byta den mot något roligt. Pistolen är licenspliktig och säljes enbart till person som får licens på den. Första kontakt via epost Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en fin Beretta 9mm med hölster och tre mag, och den är väldigt lite skjuten med. Sedan så säljer jag ett säkerhetsklassat vapen skåp SS-3492 SAFEPOWER SP65 som jag har lagt hyllor i för mina pistoler.Det följer med en del ammunition och hölster. Berettan 4000:- Vapenskåpet 2000:- Vill helst sälja allt komplett. Mob 0708431891 Det krävs licens för vapnet Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sig Sauer x- six i toppskick med en Karl Nillkolv som ger ett konongrepp, orginal kolvsidor(och väska) finns naturligtvis kvar. pistolen är skjuten med ca sex till sjuhundra smällar.Med den här pangen skjuter man guldserier på löpande band bara man pekar rätt.Jag har satt lägsta pris på en gång så slipper man pruta. OBS!! Detta är ett licenspliktigt vapen. Mvh. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.