Quantcast
Till salu inom: ”

aftonbladet säljes

Tidigare annonser till salu

Häftad. Vikt cirka 100 gram. Stockholm, 1912. 96 + (8) sidor. Ryggen är trasig upptill och nedtill med smärre bitar borta och revor längs sidorna. Rygg och pärmar delvis gulnade, någon fläck och obetydligt kantnagg. Inlagan gulnad, med några vikta hörn och någon diskret fläck och ett solkigt titelblad, annars fräsch. Trots allt, ett gott exemplar, med tanke på den dåliga papperskvaliten. Några illustrationer, av ålyngel och annat. Rolig reklam, bland annat för Leidesdorffska Fiskredskaps-Fabriken. I serien "Aftonbladets och Dagens populära bibliotek", X.
Bonniers. 1 uppl. 1971. 303 s. Häftad. 21,5x14cm. 600 gram. Gott skick. Sven Sörmark har arbetat på Aftonbladet i fjorton år, varav sex år som chefredaktör under de två mest dynamiska framgångsperioderna i början och mitten av 1960-talet, och han vet alltså vad han talar om i sin på en gång närgångna och överblickande krönika, som är en spännande berättelse om vad som tilldragit sig på tidningen sedan den år 1932 inköptes av Torsten Kreuger. Boken ger en sensationell inblick i en äventyrlig tidningsvärld.
Från Aftonbladet till Röda rummet. Strömningar i svensk litteratur 1830-1879 af Johan Mortensen. Albert Bonniers förlag, Stockholm 1905. Första upplagan. 17 x 25 cm. (4)+393 sidor. Bunden i ett samtida, handbundet, grått halvklotband med handmarmorerade pärmpapper, stänkta snitt och främre och bakre omslag medbudna i slutet (etikettsignerat Levins bokbinderi, Upsala). Frampärmen med superexlibris i guld med initialerna 'H.L.' (har tillhört boksamlaren Hjalmar Lundgren). Innehåller följande avdelningar: Liberalismens uppkomst, Rabulisterna, Från romantik till realism, C. J. L. Almqvist, J. L. Runeberg, Lyriken, Romanen och Efterromantik. Fint exemplar.
Hej! Jag heter Linus Norberg, börjar jobba på Aftonbladet (Sportbladet) och är i stort behov av en lägenhet centralt eller med goda förbindelser till city. Jag är 24 år gammal, väldigt socialt lagd men också lugn och ödmjuk. Jag har ganska höga krav på boende och i mig får du garanterat en ansvarstagande och ordningsam hyresgäst. Hyran kommer alltid att betalas i tid, jag har aldrig haft någon betalningsanmärkning tidigare och jag kommer inte att ha några fester i lägenheten. Vidare är jag både rök- och djurfri, dessutom har jag en god ekonomi. Tack på förhand. Bästa hälsningar, Linus Norberg