Quantcast
Till salu inom

"aftonbladet säljes"

Umeå
Igår

Vinterdäck Continental Viki...

1 500 kr
Blocket.se
Huddinge
9 dagar

Aqvia AGA kolsyremaskin/sod...

600 kr
Blocket.se
Stockholm
18 dagar

Senior Software Engineer wi...

Blocket.se
Butik Kalmar
22 dagar

Dacia Sandero TCe 90 Stepwa...

1 890 kr
Blocket.se
Butik Kalmar
22 dagar

Dacia Sandero TCe 90 Stepwa...

129 900 kr
Blocket.se
Stockholm
25 dagar

Head of Insight till Schibs...

Blocket.se
Stockholm
1 månader

Marketing Platform Specialist

Blocket.se
Söderhamn
1 månader

Goodyear Sommardäck (3-4 mm...

1 470 kr
Blocket.se
Stockholm
1 månader

Data Engineer

Blocket.se
Stockholm
1 månader

Frontend Software Engineer?...

Blocket.se
Eskilstuna
1 månader

Nokian fälg/däck 5/112 57,1...

3 600 kr
Blocket.se
Butik

Aftonbladet

20 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Aftonbladet Fantasy 1-2017

60 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Texter ur Aftonbladet

40 kr
NYTT Bokbörsen
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Kortfattad vägledning i fiske och fiskevård Utarbetad för Aftonbladet och dagen

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 år
Häftad. Vikt cirka 100 gram. Stockholm, 1912. 96 + (8) sidor. Ryggen är trasig upptill och nedtill med smärre bitar borta och revor längs sidorna. Rygg och pärmar delvis gulnade, någon fläck och obetydligt kantnagg. Inlagan gulnad, med några vikta hörn och någon diskret fläck och ett solkigt titelblad, annars fräsch. Trots allt, ett gott exemplar, med tanke på den dåliga papperskvaliten. Några illustrationer, av ålyngel och annat. Rolig reklam, bland annat för Leidesdorffska Fiskredskaps-Fabriken. I serien "Aftonbladets och Dagens populära bibliotek", X.
295 kr
Bokbörsen.se

På Aftonbladet - Ett reportage inifrån

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
Bonniers. 1 uppl. 1971. 303 s. Häftad. 21,5x14cm. 600 gram. Gott skick. Sven Sörmark har arbetat på Aftonbladet i fjorton år, varav sex år som chefredaktör under de två mest dynamiska framgångsperioderna i början och mitten av 1960-talet, och han vet alltså vad han talar om i sin på en gång närgångna och överblickande krönika, som är en spännande berättelse om vad som tilldragit sig på tidningen sedan den år 1932 inköptes av Torsten Kreuger. Boken ger en sensationell inblick i en äventyrlig tidningsvärld.
55 kr
Bokbörsen.se

Från Aftonbladet till Röda rummet

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
Från Aftonbladet till Röda rummet. Strömningar i svensk litteratur 1830-1879 af Johan Mortensen. Albert Bonniers förlag, Stockholm 1905. Första upplagan. 17 x 25 cm. (4)+393 sidor. Bunden i ett samtida, handbundet, grått halvklotband med handmarmorerade pärmpapper, stänkta snitt och främre och bakre omslag medbudna i slutet (etikettsignerat Levins bokbinderi, Upsala). Frampärmen med superexlibris i guld med initialerna 'H.L.' (har tillhört boksamlaren Hjalmar Lundgren). Innehåller följande avdelningar: Liberalismens uppkomst, Rabulisterna, Från romantik till realism, C. J. L. Almqvist, J. L. Runeberg, Lyriken, Romanen och Efterromantik. Fint exemplar.
250 kr
Bokbörsen.se
Historiska föremål  ·  Linköping

4 Aftonbladet och Expressen Millenium ex

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej Kolla här!!!!! Sista Aftonbladet och Expressen 31 december 1999. Första Aftonbladet och Expressen 1 januari år 2000. Helt olästa exemplar. Fina och kul som prydnad i samlingsrum på företag, förening eller i restaurang eller privat samlare. Rama in och häng upp den unika samlingen. Säljes till högstbjudande. Budgivning pågår till den 31 mars. Säljes endast tillsammans. Skambud undanbedes. Utgångsbudet är 500:- st. Endast bud per mail. Lämna tfn så ringer jag upp. Bilder kan skickas efter förfrågan. Mvh Helge
2 000 kr
Blocket.se

Reporter på Aftonbladet önskar hyra lägenhet

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag heter Linus Norberg, börjar jobba på Aftonbladet (Sportbladet) och är i stort behov av en lägenhet centralt eller med goda förbindelser till city. Jag är 24 år gammal, väldigt socialt lagd men också lugn och ödmjuk. Jag har ganska höga krav på boende och i mig får du garanterat en ansvarstagande och ordningsam hyresgäst. Hyran kommer alltid att betalas i tid, jag har aldrig haft någon betalningsanmärkning tidigare och jag kommer inte att ha några fester i lägenheten. Vidare är jag både rök- och djurfri, dessutom har jag en god ekonomi. Tack på förhand. Bästa hälsningar, Linus Norberg
8 000 kr
Blocket.se