Quantcast
Till salu inom: ”

dammsugare aeg electrolux airmax 2100w säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dammsugaren är en AEG Electrolux Airmax. AEG Electrolux Airmax har fått jätte bra betyg i tester och det finns länkat till två tester i botten av annonsen. Den fungerar utan problem, inga skador och har väldigt bra sugförmåga. Den köptes i affär för ca 5 år sen men har stått i en låda i ett förråd i 3 år då min flickvän hade en bättre när vi flyttade ihop. I priset ingår även ny dammsugarpåse. Dammsugaren finns i Bankeryd. Beskrivning från en försäljningssida är: Ett helt nytt koncept som förbättrar enkelheten med dammsugaren och samtidigt ger en hygienisk hantering av dammsugarpåsen. En av årets stora nyheter från AEG är dammsugarenAirMax. Ett helt nytt koncept som förbättrar enkelheten med dammsugaren och samtidigt ger en hygienisk hantering av dammsugarpåsen. AirMax är en kraftig dammsugare på hela 2100 watt, något som ger 340 watt sugeffekt. Specifikationer: • Maxeffekt (watt) - 2 100 • Sugeffekt (watt) - 340 • Typ av filter - HEPA 12 • Storlek på dammsugarpåsen (liter) - 2,50 • Längd på strömkabel i meter - 6 • Arbetsradie i meter - 9 • Ljudnivå i db - 80 • Indikator för byte av påse Beskrivning: http://www.webhallen.com/se-sv/hushall/72058-aeg_dammsugare_airmax Recensioner: http://alatest.se/produkttester/dammsugare/electrolux-air-max-zam-6210/po3-97167992,340/#overview http://tibbestest.blogspot.se/2012/08/dammsugare-electrolux-airmax-2100-watt_29.html
Kvalitetsdammsugare från AEG Electrolux med mycket bra sug Produktnamn Airmax Hepa 2100 W Säljs för endast 349 sek Elektrisk tandborste OralB / Braun (Sälja tandborsten byts så klart ut) Säljs för endast 49 sek Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En kraftfull dammsugare med hepa filter AirMax 2100W Bruksanvänd men helt felfri säljes pga platsbrist.
Säljer en fungerande dammsugare från AEGElectrolux. Airmax, 2100 Watt samt Hepa filter. Slitage utseendemässigt men annars i fint och fungerar utmärkt! 400 kr prutat och klart!!! Finns i centrala Falun!
Electrolux AEG Dammsugare, AirMax 2100W