Quantcast
Till salu inom: ”

aj golvlampa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

AJ lampan har en skärm med en asymmetrisk form som ger lampan dess karakteristiska ljusbild. Skärmen kan vippas. Lampfoten har ett hål som förhöjer elegansen och lättheten i lampans design. Designspråkets unika kvaliteter har gjort denna lampa till en tidlös och modern klassiker. Utförande: Trycksvarvat stål. Lampfot: Gjutet zink. Stativ: stål. Färg: Svart. Varumärke: Louis Poulsen Formgivare: Arne Jacobsen Höjd: 130 cm Formgavs till SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1957.
AJ lampan har en skärm med en asymmetrisk form som ger lampan dess karakteristiska ljusbild. Skärmen kan vippas. Lampfoten har ett hål som förhöjer elegansen och lättheten i lampans design. Designspråkets unika kvaliteter har gjort denna lampa till en tidlös och modern klassiker. Utförande: Trycksvarvat stål. Lampfot: Gjutet zink. Stativ: stål. Färg: Svart. Varumärke: Louis Poulsen Formgivare: Arne Jacobsen Höjd: 130 cm Formgavs till SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1957. Jag säljer 2 till priset av 1
Ny AJ golvlampa designad av Arne Jacobsen från brittiska Designers Revolt säljes. Fortfarande nerpackad i emballaget. Dimensioner: Diameter: 15 cm, Bredd: 30 cm, Höjd: 132 cm Ytterligare produktinformation finns på företagets hemsida. http://www.designersrevolt.com/en/index.php Lampan har ett litet skönhetsfel på skärmen i form av små vitaktiga fläckar. Man får titta noga för att se dem. Jag skickar bild på skärmen om ni är intresserade av lampan! Jag har betalat 2600:-. Säljer den för 2000:- Marknadspris, drygt 6000:-
Arne Jacobsens AJ golvlampa, designad 1957. Detta är en äldre modell i fint originalskick, något sliten med patina. Lampan är troligen från 1960- eller 1970-talet. Färgen är original mörkt grå med en varm nyans. Modern lampklassiker, otroligt snygg design. Perfekt som läslampa. Inköpt på 1980-talet hos välkänd handlare på Östgötagatan uppe vid Mosebacke torg (kommer i skrivande stund inte på namnet på butiken). Nypris idag 6400 kr, mitt pris 4000 kr. Jag skickar gärna bilder på min lampa med detaljer.
AJ lampan har en skärm med en asymmetrisk form som ger den dess karakteristiska ljusbild. Skärmen kan vippas. Lampfoten har ett hål som förhöjer elegansen och lättheten i lampans design. Designspråkets unika kvaliteter har gjort denna lampa till en tidlös och modern klassiker. Finns i flera färger samt som väggmonterad och som bordslampa. Vi har även butiker i Göteborg och Lammhult. Besök www.svenssons.se för mer information.