Quantcast
Till salu inom: ”

akterhytt uttern 560 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Som sagt en uttern 560 akterhytts båt med en yamaha 80 hk trim/tillt 91á. Båt och motor i bra skick båten är iordninggjord invändigt våren 2011. Mindre repor finns samt att det behövs en polering utvändigt i övrigt är den bottenmålad och klar för sjösättning. En mycket stabil och lättplanande båt och därmed bränslesnål. toppfart ca:32 knop. Det följer med en tvåaxlad obromsad(30 km)trailer samt tampar,ankare mm. Båten kan provköras om så önskas.
En stadig båt säljes i ett gott bruksskick. Båt och motor från ca 1989 och trailer en tk 1000 kg är ca 6 år gamal (kostade 8000kr då)med helt nya hjullager. Motor är välsmord och nybytt växelhus olja. Fungerar fint. Elstart & trim & tilt.Akterhytten kan lätt tas bort om vill ha en helt öppen båt då den är skrivad.medföljer gör en sjysst kapell till hela båten speciellt anpassad till denna båt. Mindre billigare båt kan tas som dellikvid eller vintage armbandsur. Har ni fler frågor är det bara att ringa!
Uttern 560 AR 1988 är en akterruffad styrpulpetbåt som är mycket stabil i sjön.5,6m lång och 2,2m bred nytt batteri, kompass, ekolod med fart, distans, temp och trippmätning, badstege och åror. Motor Yamaha 1991 60 hk med separat oljesmörjning trim och tilt. Trollingtillbehör: spöhållare, hembyggd paravanmast och paravaner.
FYNDPRIS PÅ EN REJÄL BÅT SOM ÄR LÄMPLIG TILL BÅDE FISKE OCH ARBETE. MEDFÖLJER GÖR FISKEKOLOD,2ST REJÄLA FENDRAR ,ANKARE,BADSTÄGE,EXTRA MOTORFÄSTE.NÄTRULLE PÅ BILDEN ÄR BORTTAGEN OCH FINNS EJ! SÄLJES ALTSÅ ENDAST BÅT INGEN MOTOR MEDFÖLJER! PRISET ÄR POK! ÄVEN BYTE AV INTRESSE TEX SNÖSKOTER,MINDRE BÅT,TRAKTOR ,SNÖSLUNGA,ÄLDRE ARMBANDSUR ELLER KOM MED FÖRSLAG.
Fin Uttern 560 AR med Mercury 40ELPT 1988. Elstart och power tilt. Välskött båt med motor som gått väldigt lite. Trailer medföljer för enkel transport (30km/h) Vagnen har rejäl winch och kostade drygt 15.000Sek för några år sedan. Styrvajern har gått av och måste bytas, men ekipaget säljes som det står. Uppställt i Gustavsberg ca 2mil öster om Stockholm.