Quantcast
Till salu inom: ”

utter 495 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stabil och lättrodd båt med trevligt maskineri med Yamaha´s fina 3 cylinders 30hp. Finfin att fiska från och lika lätt att ta familjen till bad! Trailervänlig både till vikt och längd! Godkänd för 5 pers. Motor (-91, 2-takt) alltid servad och varmlagrad under vinter. Båten har använts och det finns märken i gelcoat. Tampar, motorlås, dragg och åror - bara att hoppa i och köra!
Uttern 495, en rejäl båt som behöver plastas, några sprickor i relingen och invändigt på golvet, inget större problem om man har plastat förut, fula gelcoat lagningar i annan färg på utsidan, behöver botten målas, åror finns. Båtkärra som klarar ca ett ton, gjort på husvagnsunderrede. Bra lager var av ett är nytt. Kosta på lite plast och färg för mindre än en tusenlapp och du har en stabil och bra båt! Säljes först och främst ihop.
Motor Johnsson 30 hk enl. förra ägaren 1994 års modell startar och går mkt. bra. Båten skulle må bra av en förstärkning av akterspegeln. Enligt en smed i stan gör dom en special plåt i 2 eller 3 mm rostfri plåt för ca 1000 kronor. Trailern ingår ej. Båten är för övrigt i behov av lite omsorg, vilket är värt att lägga på denna modell då den går fantastiskt bra i sjön. 14.000.- eller hbj.
Nu är båten ute på annons igen då tidigare köpare backat ur! Så nu har du chansen igen! Uttern 495 Fin 25hk johnson som startar och går mycket fint utan krångligheter Båten ligger i vatten och kan provköras vid intresse. PRIS:15000kr För mer info eller vid intresse så maila mig eller ring på 0706341294. Talar endast svenska och vill inte ha några samtal från försäljare! Mvh Kenneth Lövdahl