Allt till salu inom "ambulerande glassvagn"

Sortering:
glassvagn
Varberg
2 månader

glassvagn Visa liknande

7 400 kr
Blocket.se
Cateringsläp Uthyres!
Borgholm
16 dagar

Cateringsläp Uthyres!

1 200 kr
Blocket.se
Glassvagn
Kinda
24 dagar

Glassvagn Visa liknande

69 900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Ambulerande teamledare för supporttekniker - Elan Sverige - Region Syd

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Elan IT söker nu för kunds räkning en ambulerande teamledare för en grupp bestående av 3 PC-tekniker/Supporttekniker. Arbetet är ett migreringsprojekt till operativsystemet Windows 7, samt Office 2010. Vi ser att du är en social, organiserad person som har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Erfarenhet av Windows 7 är ett krav, och har man dessutom jobbar i tidigare migreringsprojekt är det en stor merit. Erfarenhet av någon form av ledarfunktion är även det mycket meriterade. Arbetstiderna är kvällstid mellan 15 och 23. Uppdraget sträcker sig i dagsläget fram till april 2011 med möjlighet till förlängning. Eftersom tjänsten är ambulerande förekommer resor i arbetet till i huvudsak Stockholm, Malmö, Umeå och Kalmar. Vid frågor om tjänsten kontakta David Nordblom, kandidatrekryterare på Elan IT, telefon 070 2557143. Du ansöker till tjänsten endast via registrerad eller bifogad CV på www.elanit.se. Urval kommer att ske löpande sök därför tjänsten så snart som möjligt.
0 kr
CareerBuilder.se
Administration  ·  Stockholm

Ambulerande receptionister sökes omgående

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Om tjänsten Rekryteringsgruppen söker efter ambulerande receptionister till vår bemanningspool inom reception och växel. Det innebär att du kommer att arbeta i receptionen hos våra kunder där vi behöver täcka upp vid planerade eller akuta behov. Det är ett omväxlande arbete där du får möjlighet att få inblick i olika företag och branscher. Arbetstiderna är dagtid, måndag - fredag. Kvalifikationer Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, men har möjlighet att hoppa in vid behov. Du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete och önskvärt är även att du har erfarenhet av växelsystem.  Du är en positiv, flexibel och serviceminded person som tycker det är motiverande med nya möten och varierade arbetsuppgifter. Om arbetsgivaren Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra affärsområden; lager/logistik, transport, industri och kontor/administration. Rekryteringsgruppen har kontinuerligt utökat sin verksamhet och har idag ca 235 anställda och omsätter ca 55 mkr/år. Sedan år 2004 är Rekryteringsgruppen auktoriserade via branschorganisationen Bemanningsföretagen och har ett flertal utnämningar som årets Gasellföretag. Hur du ansöker Du söker denna tjänst via Rekryteringsgruppens CV databas.
0 kr
Metrojobb.se

Ambulerande Farmaceut

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Academic Work söker för kunds räkning en farmaceut. Vår kund säljer receptbelagda och receptfria läkemedel och är en ny och snabbväxande aktör i Sverige. Vår kund har stort fokus på sina kunder och ser ett positivt kundbemötande och kvalitetsmässig rådgivning som mycket centralt i sin verksamhet. Välutbildade och kompetenta medarbetare är ytterligare viktigare ledord. Vi söker därför dig som är leg.receptarie/leg.apotekerare till att bli en del av apotekens team. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som ambulerande farmaceut kommer du att arbeta med att ge rådgivning till kunder och förse dem med rätt läkemedel. Du kommer att arbeta på olika apotek runtom i Skåne och därför ha ett varierat arbete med mycket social kontakt. Du kommer till exempel att: Efter behovsanalys förse kunder med rätt läkemedel Sköta kassan Vara behjälplig vid varumottagning Säkerhetställa ordning och reda i apoteket
0 kr
CareerBuilder.se
Övrigt  ·  Halmstad

TILLFÄLLE Glassvagnar & lagerbox

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer 2 glassvagnar: frysboxar, stålram och cykelhjul. Avsedda för ambulerande försäljning. Även en lagerbox med skjutluckor är till salu. Perfekt för den som vill starta eget sommarjobb, köp nu så har du vintern på dig att komma igång! Efter ett par soliga dagar har vagnarna betalt sig! Finns i mellbystrand. pris som följer: 1 vagn: 2000kr 2 vagnar: 3700 1 vagn och frysboxen 3000 2 vagnar med frysboxen =4500 prutat och klart.
2 000 kr
Blocket.se

Ambulerande Glassvagn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Fredag 28 juni kommer bl a denna glassvagn att säljas på auktion, vi kommer att ha flera hundra utrop med restaurangutrustning och möbler katalog med bilder kommer att läggas ut på www.auktionkarlstad.se from.26 juni välkommen eftersom det är auktion bestämmer ni priset, priset i annonsen kan det både understiga och överstiga
1 500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj