Quantcast
Till salu inom: ”

försäljningsvagn säljes

Tidigare annonser till salu

Jag är ute efter en försäljningsvagn att HYRA i första hand. Beroende på hur affärerna går kan det bli tal om att köpa den om priset är det rätta. Jag kommer att sälja hälsodrinkar så godkänd för livsmedelsförsäljning bör den vara. Det börjar bli lite bråttom att hitta en vagn så har du eller vet du någon som har en vagn mejla mig direkt. Vagn med mindre renoveringsbehov är inga problem. Allt av intresse. Kontakta Susanne på Vikt & Hälsa
Vi säljer nu vår gulliga nyrenoverade försäljingsvagn. Vi har under sommaren använt den som smoothie och glasskiosk men den har tidigare varit en hamburgarevagn. Vi har fått jättebra respons på utseendet av kunder, och vi är själva väldigt nöjda. I priset ingår en kyl, frys, avtagbar fläkt, varmvattenberedare samt altanen framför. Vagnen är oregistrerad och får därför bara köras i 30 km/tim. Majla för mer bilder.
Hej! Vi söker personal som under Peace & Love (27/6-30/6) som ska stå i en försäljningsvagn och sälja dryck. Vi ser därför gärna att du har kassa vana samt eget boende i Borlänge. Kontakta oss så berättar vi mer! Är du intresserad? Skicka ditt cv och personliga brev Yrkeskategori: Event-jobb Län: Dalarnas Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Hej! Vi söker personal som under Peace & Love (27/6-30/6) som ska stå i en försäljningsvagn och sälja dryck. Vi ser därför gärna att du har kassa vana samt eget boende i Borlänge. Kontakta oss så berättar vi mer! Är du intresserad? Skicka ditt cv och personliga brev Yrkeskategori: Event-jobb Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Försäljningsvagn til ost,kød eller fisk eller andre fødevarer der kræver køl. Vognen er meget velholdt, og der er køl i hele vognens længde. 4 meter. Der er en ekstra skuffe med køl under disken. Der er håndvask med varm og koldt vand. Der er monteret meget lys i vognen, og der er yderst lyst i vognen. Den er fra 1996, galvaniseret undervogn, monteret med slingerbremse. Nettovægt 1100 kg, Total 1500 kg. Kompressoren/kølet kører perfekt Reklamerne på vognen bliver fjernet inden salg. Försäljningsvagnen står i Danmark ved København.