Allt till salu inom "amerika kista"

Sortering:
Svedala
Igår

DVD-filmer 30kr/st

30 kr
Blocket.se
Höganäs
2 dagar

kista i metall

200 kr
Blocket.se
Skellefteå
3 dagar

Lundby dockhusmöbler till d...

200 kr
Blocket.se
Kristianstad
1 månader

amerika kista

600 kr
Blocket.se
Ekerö
3 dagar

1900 KOFFERT /KISTA

1 500 kr
Blocket.se
3 dagar

Lego Duplo bla riddarborg

700 kr
Blocket.se
Järfälla
3 dagar

hp elitbook 840 / 8GB / 128...

1 500 kr
Blocket.se
Solna
3 dagar

Amerikakoffert / koffert /k...

450 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Antikt  ·  Östersund

Blå Kista / amerika coffert koffert

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Amerika koffert. h60cm d55cm b94cm Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
600 kr
Blocket.se

Gengångaren

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 år
Skick: 4+/Inbunden. B. Wahlström 2003 230 x 155 mm Antal sidor: 303. Charles Waterson är arkitekt och bosatt i London. Han älskar sin hustru och sitt arbete och är totalt oförberedd på de dråpslag som samtidigt drabbar honom: hans fru lämnar honom efter tio år och han blir mot sin vilja förflyttad till arkitektbyråns kontor i New York. Fylld av sorg och bitterhet lämnar han allt för att försöka finna sig själv. br br Julen närmar sig när Charlie ger sig av från New York för att åka skidor i Vermont. En plötslig snöstorm tvingar honom att övernatta i en liten stad i Massachusetts. Där möter han av en slump en äldre dam som visar honom ett hus hon erbjuder honom att hyra. Djupt inne i skogen ligger det - ett utsökt, slottsliknande hus vid stranden av en sjö. En gång tillhörde det en kvinna vid namn Sarah, som levde och dog där för tvåhundra år sedan. Så snart Charles stiger över tröskeln till det vackra huset känner han hennes närvaro och fylls av längtan att få veta mer om Sarah. br br Det är julafton när Charlie skymtar henne första gången, en vacker ung kvinna med korpsvart hår. Så finner han Sarahs dagböcker i en kista på vinden och när han börjar läsa de sköra, gulnade sidorna blir hon levande för honom. br br Fascinerad försjunker Charlie i dagböckerna som börjar år 1789, det år Sarah kom till Amerika. Hon beskriver flytten från England, undan den brutale man hon tvingats gifta sig med. Hon bosätter sig i Massachusetts, där indiankrigen gör tillvaron osäker och farlig. Här möter hon snart mannen som kommer att förvandla hennes liv - Francois de Pellerin, en fransk adelsman som dragits in i striderna kring den växande nationen. br br Deras spänningsfyllda liv och passionerade kärlek tecknas dramatiskt och levande i Sarahs dagböcker. För Charlie blir det ett starkt vittnesbörd om kärlekens kraft, en gåva som ger honom styrka att lämna det förflutna bakom sig och öppna sig mot den framtid och kärlek som finns där - mitt framför hans ögon... br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.
24 kr
Bokbörsen.se

Gengångaren

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 år
Charles Waterson är arkitekt och bosatt i London. Han älskar sin hustru och sitt arbete och är totalt oförberedd på de dråpslag som samtidigt drabbar honom: hans fru lämnar honom efter tio år och han blir mot sin vilja förflyttad till arkitektbyråns kontor i New York. Fylld av sorg och bitterhet lämnar han allt för att försöka finna sig själv. Julen närmar sig när Charlie ger sig av från New York för att åka skidor i Vermont. En plötslig snöstorm tvingar honom att övernatta i en liten stad i Massachusetts. Där möter han av en slump en äldre dam som visar honom ett hus hon erbjuder honom att hyra. Djupt inne i skogen ligger det - ett utsökt, slottsliknande hus vid stranden av en sjö. En gång tillhörde det en kvinna vid namn Sarah, som levde och dog där för tvåhundra år sedan. Så snart Charles stiger över tröskeln till det vackra huset känner han hennes närvaro och fylls av längtan att få veta mer om Sarah. Det är julafton när Charlie skymtar henne första gången, en vacker ung kvinna med korpsvart hår. Så finner han Sarahs dagböcker i en kista på vinden och när han börjar läsa de sköra, gulnade sidorna blir hon levande för honom. Fascinerad försjunker Charlie i dagböckerna som börjar år 1789, det år Sarah kom till Amerika. Hon beskriver flykten från England, undan den brutale man hon tvingats gifta sig med. Hon bosätter sig i Massachusetts, där indiankrigen gör tillvaron osäker och farlig. Här möter hon snart mannen som kommer att förvandla hennes liv - François de Pellerin, en fransk adelsman som dragits in i striderna kring den växande nationen. Deras spänningsfyllda liv och passionerade kärlek tecknas dramatiskt och levande i Sarahs dagböcker. För Charlie blir det ett starkt vittnesbörd om kärlekens kraft, en gåva som ger honom styrka att lämna det förflutna bakom sig och öppna sig mot den framtid och den kärlek som finns där - mitt framför hans ögon ...
20 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj