Allt till salu inom "amica mopedbil 30km h förarbevis"

Sortering:
Mopedbil
Ljusdal
Idag

Mopedbil Visa liknande

60 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Helsingborg

PGO Hot 50 30 km/h

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
PGO Hot 50 30 km/h Årsmodell: 2004 Mätarställning: 812 mil Färg: Blå Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, 30 km/h moped. Scooterpunkten AB är en av Sveriges största återförsäljare av moped och scooter. I vårat sortiment finns klass:1&2 mopeder/scooters, mopedbilar, MC-scooters, ATV, MC och cyklar. Vi är auktoriserad återförsäljare . Vi har alltid många fordon hemma för att du som kund ska kunna provsitta och känna efter vad som passar din livsstil och dina behov bäst. Vi har även ett stort sortiment av reservdelar och tillbehör. I vår auktoriserade verkstad finns mycket kunnig och serviceinriktad personal som utför service och reparation av moped, moped bilar, MC, ATV, cykel m.m. Vi har kurser för både AM-körkort och förarbevis. Utbildning startar minst en gång per månad under säsong. Vi erbjuder fri leverans(Skåne och Blekinge) vid köp av mopedbil och 4-hjuling. Vi kan erbjuda förmånlig finansiering genom Wasa Kredit. Butiken har öppet vardag 10-18(Lunch 12-13) lördag 11-14 Har du frågor? Ring oss gärna på 042-147368 Välkommen till en bra affär.
4 900 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Uddevalla

Amica mopedbil "körkortsfri"

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
hejsan.. Nu e de dags o sälja min moppebil då jag behöver pengarna åt annat håll. e en amica 3-hjuling. bilder kan skickas. saknas motor i den men har 2 st motorer som följer med vid affär. är nog inte rätt fästen men går nog o trixa dit för den händige.. förjer även med andra moped scooter delar om du så vill. pris 6000 kr. ring sms eller mejl funkar. MVH Linus Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Halmstad

Körkortsfri mopedbil

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Mopedbil på 3 hjul Amica P50, Manuell växellåda med 4 växlar och back. En mopedbil som går som moped klass 2 så är du född före 1 januari 1995 så är den helt körkokortsfri annars krävs mopedkort klass 2. Den har en ny växelvajer, nytt batteri, Motorn är helt nyrenoverad och bytt kolv och förgasare, har ny startmotor,ny chock, avgassystem nytt, har lås på alla dörrar. Går bra och är lätt att köra, en riktig pärla för den som vill sitta skyddad och glida fram i 30 km/h. Har ny bilstereo också så du kan lyssna på favoritmusiken när du kör. Har vinterdäck på den så går utmärkt året runt. Vid snabb affär före den 30/1 kan jag gå ner 3000:- på priset men efter det så är priset 29 500 och då har jag ändå gått med förlust på den efter alla renoveringar jag gjort.
29 500 kr
Blocket.se

Mopedbil Amica Klass 2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Amica Mopedbil tillverkad 1992 i Sverige på Svenska Monarkfabriken i malmö. Bilen är byggd på ett chassi från Piaggio som utomlands heter APE, finns bla som lastbil! Karossen är i glasfiberarmerad plast lika material som en båt. Manuell växellåda 4 växlar samt back med riktig koppling som en riktig bil. Har en Piaggiomotor tvåtakt som är fläktkyld med elektronisk tändning. Toppfarten är 40km/h. Tanken rymmer ca 12 liter, bilen drar ca 3dl/mil. Oljeinblandningen ska vara 2% syntetisk olja. Biltema helsyntet funkar bra. Bilen har gått ca 450 mil. Riktiga 12v lampor runt bilen, hel/halvljus/parkering. Rejält stort bilbatteri på 72Ah garanterar att man inte blir utan ström. Värme i kupen via fläktsystem från motorn. Bilen är 3-hjulig vilket ser roligt ut när man är ute och kör. Till bilen finns även snökedjor som gör att den tar sig fram mycket bra även i snö. Försäkringen ligger på ca 600kr per år. Bilen går under moped klass 2. Vilket innebär att den kan köras helt utan körkort från 15 års ålder, dock kravs ett enklare förarbevis. Se utdrag från Wikipedia nedan om klassen: Moped klass II kallas i Sverige ett motorfordon som får köra högst 25 km/tim och som har en motor vars nettoeffekt inte överstiger 1 kilowatt. Även äldre mopeder, med typintyg utfärdat före den 17 juni 2003, räknas som moped klass II, även om de har maxfart på mer än 30 km/h. För att få köra moped klass II krävs inget körkort eller förarbevis om personen ifråga fyllt 15 innan den 1 oktober 2009, om inte så måste föraren ha ett så kallat förarbevis för att få framföra en klass II Moped på allmän väg. Klass II-mopeder får framföras på cykelbanor och cykelfält och även på sträckor som är skyltade med förbud mot trafik med annat motordrivet fordon än moped klass II såvida det inte finns tilläggstavlor som förbjuder mopedtrafik. Moped klass II behöver inte registreras och saknar därför registreringsskylt. Detta är ett utmärkt alternativ till dyra mopedbilar typ Axiam, Microcar, Grekav. Tänk att 15 åringen ej längre behöver skjutsas på fredag samt lördagskvällar till kompisar när det regnar småspik ute. Nu kan dom själva enkelt ta sig till skolan samt andra fritidsaktiviteter även i uselt väder. Man sitter ju även skyddat i dett fordon jämfört med vanlig moped. Inga byten intressanta. Annonsen kvar= bilen kvar. Välkommen. Lasse
18 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj