Quantcast
Till salu inom: ”

amica mopedbil körkortsfri säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan.. Nu e de dags o sälja min moppebil då jag behöver pengarna åt annat håll. e en amica 3-hjuling. bilder kan skickas. motor sitter inte i bilen men följer med en motor, som jag inte vet om den passar då jag tröttna hålla på. vid mer info ring eller mejla. Vid snabb och smidig affär så e jag inte omöjlig med priset. Gärna idag eller imorgon. MVH Linus Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu skall ja sälja min Amica. Det är en klass 1 moped så det krävs inget eu-kort för att köra den. Allt fungerar värme blinkers, ljus och torkare, En till uppsätning med däck och fälg följer med + att jag har en extra motor som medföljer. inte min på bilden men en likadan
2 Sitsig 30 Moppe Körkortsfri, Går Mycket Bra,Billig i Drift, Nya Däck Rem,Startmotor Samt Laddrelä Är Bytt. Pris:16000:- (Obs Lånad Mejl) Ring vid intresse
97'a Ny fyrtaktsmotor monterad = Billig i drift & stark, inget blandande med olja i bensinen. Fungerar som den ska. Om man är minst 15 år får man köra den, inget körkort eller förarbevis behövs. Går som 30 moped.
Mopedbil 00 säljes. Sommar och dubbade vinterdäck. Räknas som 30 moppe därav körkortsfri. Ring för mer info pga kollar inte mailen så ofta.