Quantcast
Till salu inom: ”

andalusier pre till salu sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

akita inu

Upplands-Väsby
Blandade böcker

Östergötlands län
Blandat böcker

Östergötlands län
Böcker

Östergötlands län
Blandat

Östergötlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbar PRE till salu. En riktigt drömhäst. Barocktyp med väldigt mycket man och svans. En kille med "wow" looken som samtidigt har ett helt fantastiskt temperament. Tyvärr blir han alldeles för liten för våran verksamhet då han idag endast mäter 147, det är enda anledningen til att denna hästen säljs. Annars har han ALLT en PRE älskare söker. Så den som vill ha en underbar kompis som dessutom kommer vara slående vacker bör se Seductor. Han kan säljas som valack utan extra kostnad samt kan vi hjälpa till med inridning till ett rabatterat pris nästa år. Seductor är regelbundet vaccinerad och verkad. Har pass och alla papper i ordning. Han är van vid trafik, barn och hundar. Hem viktigare än priset. Välkommen att kontakt oss och träffa denna fantastiska lilla häst. Endast seriösa och inga brevänner tack!
Andalusier PRE sto f-00. e. Ideado 1905512 PRE u. Dispuesta ee. Relampago II Slutmätt 147,5 Ett härligt, ärligt sto som gör allt för sin ryttare bara man ber snällt. Utbildad LA. Påbörjade byten. Har massor av potential att utvecklas enormt inom dressyren med rätt ryttare. Tycker det är roligt att hoppa på en lättsam och lekfull nivå, som naturliga hinder i skogen. Har tävlat på klubbnivå. Lätt och rolig att rida ut på ensam eller i grupp. Vill gärna sträcka ut i galoppen men är inte svår att hålla. Älskar att bli ompysslad, borstad & gosad med. Van vid lösdrift. Inga problem att lasta när hon har hästsällskap. Behöver dock tränas i att lastas ensam. Givetvis exemplariskt skött med hovslagare, tandläkare och kiropraktor. Liksom regelbundet avmaskad och vaccinerad. Endast till seriöst hem som erbjuder det en häst skall ha, dvs. mycket utevistelse, bra mat och kärlek. Dressyrsadel och träns ingår.
Leo Messi, född 1/7 2010 e. Humo IV (PRE) u. Esperanza (andalusier). Född i Spanien, kom tillSverige nu i juni. Nuvarande mkh drygt 125 cm, blir troligen D-ponny. Den här lille killen är mycket lugn och vänlig, älskar att bli ompysslad och gosad med! Messi är väl grundhanterad och det är inga problem att verka, leda etc. Avmaskad, vaccinerad, chippad och har pass. Fullt A1-försäkrad. Säljes med sorg i hjärtat pga tidsbrist (bebis + fler hästar + en stor del tidsoptimism...) plus att han blir för liten för mig. Säljes endast till garanterat gott hem (det är viktigare än priset)!