Allt till salu inom "andalusier pre till salu sverige"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Häst  ·  Umeå

Vacker PRE / Andalusier

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Underbar PRE till salu. En riktigt drömhäst. Barocktyp med väldigt mycket man och svans. En kille med "wow" looken som samtidigt har ett helt fantastiskt temperament. Tyvärr blir han alldeles för liten för våran verksamhet då han idag endast mäter 147, det är enda anledningen til att denna hästen säljs. Annars har han ALLT en PRE älskare söker. Så den som vill ha en underbar kompis som dessutom kommer vara slående vacker bör se Seductor. Han kan säljas som valack utan extra kostnad samt kan vi hjälpa till med inridning till ett rabatterat pris nästa år. Seductor är regelbundet vaccinerad och verkad. Har pass och alla papper i ordning. Han är van vid trafik, barn och hundar. Hem viktigare än priset. Välkommen att kontakt oss och träffa denna fantastiska lilla häst. Endast seriösa och inga brevänner tack!
55 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Skurup

Tillfälle Andalusier PRE D-ponny

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Andalusier PRE sto f-00. e. Ideado 1905512 PRE u. Dispuesta ee. Relampago II Slutmätt 147,5 Ett härligt, ärligt sto som gör allt för sin ryttare bara man ber snällt. Utbildad LA. Påbörjade byten. Har massor av potential att utvecklas enormt inom dressyren med rätt ryttare. Tycker det är roligt att hoppa på en lättsam och lekfull nivå, som naturliga hinder i skogen. Har tävlat på klubbnivå. Lätt och rolig att rida ut på ensam eller i grupp. Vill gärna sträcka ut i galoppen men är inte svår att hålla. Älskar att bli ompysslad, borstad & gosad med. Van vid lösdrift. Inga problem att lasta när hon har hästsällskap. Behöver dock tränas i att lastas ensam. Givetvis exemplariskt skött med hovslagare, tandläkare och kiropraktor. Liksom regelbundet avmaskad och vaccinerad. Endast till seriöst hem som erbjuder det en häst skall ha, dvs. mycket utevistelse, bra mat och kärlek. Dressyrsadel och träns ingår.
59 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Västmanlands län

Söt nu - riktigt fin sen, P.R.E/andalusier

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Leo Messi, född 1/7 2010 e. Humo IV (PRE) u. Esperanza (andalusier). Född i Spanien, kom till Sverige nu i juni. Nuvarande mkh drygt 125 cm, blir troligen D-ponny. Den här lille killen är mycket lugn och vänlig, älskar att bli ompysslad och gosad med! Messi är väl grundhanterad och det är inga problem att verka, leda etc. Avmaskad, vaccinerad, chippad och har pass. Fullt A1-försäkrad. Säljes med sorg i hjärtat pga tidsbrist (bebis + fler hästar + en stor del tidsoptimism...) plus att han blir för liten för mig. Säljes endast till garanterat gott hem (det är viktigare än priset)!
20 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Västerbottens län

PRE Hingst

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Supervacker PRE hingst med hjärtat på rätta stället. Superfin exteriör men tyvärr lite kort i rocken. Han mäter idag ca 149cm och kommer bli en liten häst med med stor rastyp! En liten drömhäst som blir det du gör honom till. Han är snäll att verka och hantera. Vaccinerad regelbundet. Har pass och är registrerad hos ANCCE. Seductor XLVII är uppfödd i Sverige och har växt upp i en unghingstflock så han har fått de allra bästa förutsättningarna i sitt unga liv. Han är påbörjad inkörd och insutten utan problem. Seductor är en oslipad diamant som kommer bli någons allra bästa vän! Han besitter mycket mod och nyfikenhet. Det finns ingenting som är obehagligt utan allting är en lek och en utmaning. Han har ett helt underbart temperament! Kan fås kastrerad till självkostnadspris Fler bilder skickas vid intresse
55 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Värmlands län

Vackert Spanskt P.R.E sto "Andalusier"

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Curiosa CXVIII, född: 2000-02-10. Skimmel. E: Furtivo IV U: Encina II Tillfälle till Dig som vill ha ett högrest rastypiskt PRE sto med härligt temperament och fina gångarter. Curiosa är trevlig och elegant ridhäst med god framåtanda samtidigt som hon är mycket lyhörd och vill alltid göra sin ryttare till lags, en vänlig själ. Hon är väl grund riden och mycket välhanterad. Lugn och trygg i alla lägen. Curiosa har även använts till avel då hon är välstammad och har nedärvt såväl sin fina exteriör, temperament, gång och storlek. I Curiosas fina stamtavla återfinns flera storheter inom Cartujano aveln. Jag bjuder på en betäckning med valfri hingst av mina egna (Novillero eller Karun) vid köp. Värde 10 000 SEK ca. Försäkrad i 110 000 SEK. Här har Du tillfälle att köpa ett riktigt drömsto!!! Mankhöjd ca 163-164. Pris 55 000 SEK (prutat och klart) Vill Du veta mera om dessa fina hästar så ring mig då gärna så vi får en personlig kontakt, Tack! Curiosa lämnas INTE ut på foder, avbetalning eller byteshandel. Hon vill komma till varaktiga hem med hästkompisar. Går i kilometerstora hagar och haft ett bra hästliv!!! Mer information finns på min hemsida: www.miaw.se Stuteri Espiritu`s Mia Wängestam 0570 231 66 & 0705 231 665
55 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj