Allt till salu inom "anne på grönkulla dvd box"

Sortering:
Runnie 19
Helsingborg
Idag

Runnie 19 Visa liknande

43 700 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Sandviken

Zumba Fitness DVD Box "Helt Nya"

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Zumba Fitness DVD-Box! Kan skickas fraktfritt inom Sverige.. Det är engelskt tal på filmerna. Boxen innehåller 4 dvd-skivor med 4 stycken träningsprogram. Inplastat helt nytt. Beginners: Lär dig grunderna till varje rytm och dans på ett sätt som är lätt att följa. Abs, buns and thighs: En lustfylld och rolig workout med utvalda, effektiva övningar för att träna typiska problemområden som mage, rumpa och lår. Advanced: Ett fullständigt träningsprogram för hela kroppen i högt tempo med den bästa musiken och bästa danserna, inklusive salsa, merengue och även med flamenco. Power: En kaloriförbrännande explosion! Den här dvd:n kombinerar de bästa rörelserna och rytmerna för en maximal kaloriförbränning. Zumba Fitness liknar ingen annan träningsform som du har provat förut! Sedan denna unika träningsform introducerades i USA 1999 har det blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna i landet. Människor i alla åldrar faller för de smittande rytmerna, de enkla dansrörelserna och de fantastiska resultaten. Vänta inte utan prova Zumba fitness för att hitta formen och gå ner i vikt på ett roligt sätt! Träna och njut samtidigt! Fri frakt inom Sverige. Varan är Orginal.
299 kr
Blocket.se
Filmer och Musik  ·  Österåker

Filmpaket med DVD, Box och Blu-ray 98+5 boxar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Totalt 97 st DVD filmer, 1 st Blu-ray samt 5 st Boxar. Se bild för allt som ingår vid köp. (OBS, finns titlar som tillkommit och som ej visas på bild) Maila mig om du ändå önskar lista på exakta titlar samt antal av varje. Vissa titlar är det endast en av, andra 2 och någon enstaka fler än så. Perfekt för dig som vill sälja vidare som privatperson eller butiksägare. Billigare filmer får du leta efter. Rimligt pris för detta superpaket -> 2300 kr. Allt är Nytt, Inplastat och Original. Frakt står köparen för och betalning görs till mitt konto hos Swedbank. Kan självklart hämtas i Åkersberga, men pengarna ska då finnas på mitt bankkonto innan avhämtning.
22 kr
Blocket.se
Filmer och Musik  ·  Skellefteå

Blu-ray (BD) och DVD. Filmer, musik och boxar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en del filmer, musikkonserter och boxar på dvd och blu-ray (,original). Kan sälja allt i ett paket eller blu-ray och för sig och dvd för sig. Bättre pris ju mer man köper. De allra flesta titlarna tror jag ni kan se på bilden. Lord Of The Rings (Sagan Om Ringen) är den svenska utgåvan med både svensk och engelsk textning. Mycket fin box. Hämtas i Skellefteå eller skickas med post eller Schenker. Ring eller maila om ni har frågar. /Kristoffer
0 kr
Blocket.se
Filmer och Musik  ·  Bollnäs

Dvd Boxar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Vi säljer några dvd boxar som bara står hemma hos oss och samlar damm. Vi har då : American pie 2-6 + 1 löst. 150kr Baywatch säsong 1 50kr Ashton Kutcher comedies (box collection) som innehåller: Smekmånaden Dude were´s my car Guess who 100kr Navy CIS säsong 1 150kr The Ring 1 o 2 100kr Beverlyhills cop 1,2 o 3 (Snuten i hollywood) 50kr De flesta(möjligtvis alla) är inte alls tittade på. De är original. De är alla utan plast.(dvs förpackningen är öppnad. Köparen står själv för frakten om de behövs skickas. Priser kan diskuteras vid snabb affär.
50 kr
Blocket.se

Anne på Grönkulla dvd box

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan. Jag är på jakt efter dvd boxen eller separata dvd filmer med serien om Anne på Grönkulla (Anne of green gables) som gick på tv på 90-talet. Serien släpptes ca -06 med svensk text. Jag vill helst få tag på boxen med svensk text. Har du denna serie och vill sälja till mig så blir jag överlycklig. Vänliga hälsningar Linnéa
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj