Quantcast
Till salu inom: ”

hundar bortskänkes säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Hej nu ska sängen säljas. Det är en 1,80 med stor ram, med gott om förvaring i. Resårmadrasserna bortskänkes om man vill ha dem (gamla). Vid intresse skicka iväg ett Sms, då jag alltid lägger min telefon o glömmer den. :-) så svarar jag så fort jag kan. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Hund o katt finns i hemmet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gunnel, en gulbukad vattensköldpadda söker ett nytt hem att flytta till. Hon är väldigt snäll och lugn, går bra att hantera. Van att vara ute och strosa på i lägenheten en stund. Van vid hundar och katter. Gunnels akvarium har tyvärr gått sönder så akvarium medföljer ej. Bortskänkes till rätt hem Välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en Gulbukad vattensköldpadda som söker nytt hem. Pga av flytt så måste jag göra mig av med paulie. Han är 3 år van vid hundar, katter samt att springa lös på golvet samt ute när vädret tillåter. mycket vänlig och snäll. Akvarium medföljer ej. Bortskänkes till rätt hem. Vid ev frågor kontakta mig via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.