Quantcast
Till salu inom: ”

apollo orion 36-rx motard 45 moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min ny inköpta Orion 36-RX 50cc klass 1/ EU moped års model 2014 pga intresse av en annan. Orginal 45km Moped (Ej trim) Köptes i juni månad på Superbilligt.se för 12.900 kr och säljer den nu för 11.000 kr. Den är i princip helt ny, går som den ska, 2 års garanti, bara gått 19,8mil. Ny hastighets mätare pga av att den första gick sönder annars är allt orginal. Kan ev gå ner lite i pris vid snabb affär.
Säljer nu min Orion pga flytt. Lite info: Orion 36-RX 50cc Motard Klass 1 45km/h EU Moped. Motarden har ställbar stötdämpare bak med perfekt returdämpning. Mopeden har 17" motarddäck monterade på snygga svarta aluminiumfälgar. Digital panel med hasightesmätare och växelindikator. Rostfritt avgassystem, med ett härligt ljud. Hydrauliska bromsok och stora slitsade bromsskivor fram & bak för riktigt bra bromsförmåga. Motorn startar du enkelt via el-starten, mopeden har även kickstart. Mopeden är godkänd för passagerare. Inte min moped på bilden, min är helsvart utan dekalerna.
Hej! säljer min Orion Apollo 36-rx EU45 moped. Mopeden har stått i ca 1,5 år då jag numera har körkort och bil. Mätarställningen står på 1715km och den går fint. Motorn startas med EL eller kick start och mopeden är godkänd för passagerare. Under de åren jag använde den anlitade jag en verkstad så den är inte självmekad. Mopeden är inte körd på vinderhalvåret och som man kan se på mätarställningen så har jag inte använt den så mycket. En första kontakt endast via mejl. Betalning sker via Swish. Fler bilder finns. /mvh Christoffer