Quantcast
Till salu inom: ”

cross moped säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej säljer nu min cross. Nyrenoverad i sommras, med packboxar hjullager m.m.Ring,maila eller sms för mer info. Går bra i motorn! Kan tänka byta mot moped eller a-traktor. Seriösa köpare! Mvh Anton
tjenare nu hade jag tänkt att sälja min moped pga att köpa cross. Setup: Cylinder: Malossi MHR team II Avgasrör: Malossi MHR team II tändning: MVT - Tändsystem (Millenium) Analog Förgasare: Arrache 19 mm variator: RMS variatorkit koppling: ? Mopeden går riktigt bra med denna setup. Det enda som är fel är bromsarna som behöver luftas ur annars ska det inte va något problem med den.
Hejsan jag säljer min Speedfight2 det är mycket fint. jag köpte den för ca för 1 vecka sen och nu så startar den inte vet inte vad felet är jag tror inte det är något stort fel för jag kan inget om mopeder.funkar bra som reservdelsmoped Det som följs med är en packbox, 2 nycklar till mopeden, ABUS lås (granitlås) med nyckel. bytes mot: cross, 30 moped. kan diskuteras vid snabb affär.
Tjena, ska nu sälja epan för köp av cross. Den har en spärrad enkellåda med varvregulator som går att koppla ur med knapp. Det finns lite och göra på den om man vill få den fin, lite spackeljobb inför omlackering t.ex. Men den går att köra som den är, reggad och klar. Dock skulle det behövas sommardäck till den, just nu sitter det halvrisiga vinterdäck på. Säljer den till ett billigare pris nu innan jag lackat om den, sen blir den dyrare. Kan ev tänka mig byte mot 125cc cross med pengar emellan, men annars tänkte jag mig 19.000 för epan med viss prutmån.
Volvo 744 epa-projekt säljes. B230 A, m47 låda. Kapad, lackad och körklar(om man inte är polisrädd dvs.) Den är bessad som bil till 2012-02-29. Inte besiktigad som A-traktor, kvar att göra är lite inredning samt dubbla lådor och "flak låda". Det är en brukstraktor och inget man vinner någon utställning med. Finns småfix och skavanker - bilen är ifrån 1985. Pris:5500:- Bytes mot cross, moped eller A-traktor. Skotrar är INTE av intresse!! Ring för mer info.