Allt till salu inom "aquila vigoris"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Aquila Vigoris

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lysig islandshästsadel som även passar ypperligt på ponnyer, halvblod eller rundare raser. Vigoris har den främsta gjordstroppen lite längre fram. Detta för att sadlen kan placeras bakom hästens bogar samtidigt som gjorden kan spännas över hästens bröstben. Detta fungerar som en slags inbyggd stoppgjord på hästar. Sadlen har enkelkåpa, för en tät kontakt mellan häst och ryttare. På varje sida av sadelkåporna sitter 3 prydnadsstenar. Vigorisen är latexstoppad. Provad 1 gång. Nypris: 15.900:- NU: 14.500:- Eller seriöst bud. Otroligt skön sadel. Skickas inte på prov, bor du i Skåne får den givetvis provas. Välkomna!
14 500 kr
Blocket.se

Sadel - Aquila Vigoris 17"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vigoris är en sadel som gör så att hästarna får mer frihet för bogarna och bättre gångarter. Vid knästöden går sadeln in lite för att göra plats åt bogarna. Gjorden är en v gjord, den fungerar som en inbyggd stop gjord så att sadeln inte glider fram. Sadeln har enkelkåpa, för en tät kontakt mellan häst och ryttare. Vigoris har en ullstopning i bossarna. Har även en bred kanal mellan bossorna. Bommen är en flexibom med möjlighet att byta koppjärn och dom finns i 7 olika storlekar som gör det lätt att anpassa saden efter hästen. Rött & blått koppjärn ingår Stl medium & wide. Sadeln är använd i ca 1 år och är i mycket gott skick.
12 000 kr
Blocket.se

Islandssadel, Aquila Vigoris

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Ett och ett halvt år gammal islandssadel med ullstoppade bossor, enkelkåpa och bling. Modern design med bred kanal mellan bossorna, kort utbredningsyta på hästryggen och väldigt fin bogfrihet. Mycket bekväm, ger bra stöd, rejäla knävulster och medeldjupt säte. Flexibom: stadig men ej stum, flexar. Utbytbara koppjärn i sju olika vidder med vinkel från 95 till 125 grader. Monterat är grönt koppjärn: xx wide. Sex andra vidder kan alltså beställas och enkelt monteras. Medföljer: Aquila sadelgjord i läder med elastik. Bred, ergonomisk sadelgjord som ligger still och som fördelar trycket väl. + Sadelöverdrag i textil. Nypris 17000:-, 1,5 år beg 11000:- Säljes pga skifte av inriktning till western.
11 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj