Quantcast
Till salu inom: ”

ariens snöslungor reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trött på att skotta snö och knäcka ryggen? Säljer en i princip helt ny värsting slunga, bara uppackad och provstartad. 71cm bred 2-stegs slunga med drivning som går att reglera från handtaget. Enkel att köra och klarar både små gångvägar som stora uppfarter. Klart enklare och smidigare att köra än de små som det inte går att reglera drivningen på! Detta är 2011/2012års modell med det nya kraftigare halogenlyset som inte sitter löst som på den gamla modellen. Driftssäker Brigg & Stratton motor som startar otroligt lätt. Har även elstart om man inte orkar dra i snöret. Riktigt stadig maskin i kraftig plåt från en av världens största tillverkare av kvalitets snöslungor. En maskin i en helt annan klass är de billiga Kina-maskinerna som säljs på byggvaruhusen, Jula och Biltema. Denna kommer du även att kunna köpa reservdelar till om 10år! Nypris ca 20 000kr. Slumpas pga ändrade boendeförhållanden. Fler bilder kan mailas.
Ariens kvalitetssnöslungor. Kontakta oss för priser, modell och leveranser. Ca 6,5 hk - ca 13 hk. Hjuldrivet , banddrivet , batteridrivet, elstart, lyse, automatdifferential, handtagsvärme m.m Rusta med en bra och stabil kvalitetsslunga från Ariens inför vintern !! Naturligtvis har vi full service och reservdelar till alla Ariens slungor. Priser från 10490:- För fullständigt Ariens sortiment och priser se www.raketlasse.se
Vi erbjuder färdiga servicekit till din Ariens snöslunga. Vi beställer även hem övriga reservdelar till din slunga, välkommen in. Vi finns på Noliagatan 9B i norra hamn i Piteå.