Allt till salu inom "arkadspel"

Sortering:
Corvette
Kristianstad
Igår

Corvette Visa liknande

48 000 kr
Blocket.se
Arkadspel
3 dagar

Arkadspel Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
arkadspel
Linköping
10 dagar

arkadspel Visa liknande

6 500 kr
Blocket.se
Arkad
Sundsvall
13 dagar

Arkad

1 400 kr
Blocket.se
arkadspel
Upplands-Bro
23 dagar

arkadspel Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
Arkadspel
Härnösand
27 dagar

Arkadspel Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Litet Arkadspel Retro
Butik

Litet Arkadspel Retro

319 kr
NYTT Partyhallen
Mini Arkadmaskin
Butik

Mini Arkadmaskin

299 kr
NYTT Funstuff.se
Arkadspel Mini Racing
Butik

Arkadspel Mini Racing

399 kr
NYTT Partykungen
Arcade Mugg
Butik

Arcade Mugg

99 kr
NYTT Partyhallen
Visar sida 1 av 8

Tidigare annonser till salu

Hobby  ·  Ovanåker

Godiskran, arkadspel

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Kul grej att ge bort som present eller ha som "bjud-godis" hemma. Helt ny och plomberad. Liknande ett såntdär tivolispel där man stoppar i pengar och ska fånga gosedjur med en kran, fast här ska man fånga godis istället. Man stoppar i ett medföljande låtsasmynt och då sätter musiken igång och så ska man fånga så mycket godis som möjligt med hjälp av de 3 styrspakarna innan musiken har slutat. Drivs på 3st D-batterier. Kul grej att ha hemma åt sina gäster! Frakt kostar 150kr.
500 kr
Blocket.se
Hobby  ·  Mölndal

Arkadspel Space invaders

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Midway Space invaders med ny ny skärm och Multigame-kit från Braze så man kan spela lite andra varianter och spel från den gamla goda tiden på denna vackra klassiker! Kabbet är inte så tokigt, har fungerande myntmek samt en arkadaskkopp monterad. Månen finns kvar med vad-heter-det-blacklightlysrör. Bilder här: http://www.pixbox.se/alb_show_id1215723_page0.html Denna pärla säljer jag det för 8000:- eller så kan man prova att lägga ett bud. Skambud däremot tycker jag är så tråkiga så de svarar jag inte på.
8 000 kr
Blocket.se
Spel och konsoller  ·  Borlänge

ICade - Gör din iPad till ett litet arkadspel

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer den här mycket speciella produkten som bör tilltala många nördar där ute. Den är direktimporterad från USA. (men naturligtvis tullad och klar i Sverige) Mer information finns här: http://www.ionaudio.com/downloads/iCade_OVERVIEW.pdf http://www.youtube.com/watch?v=CmTC6Jky56I Den är oöppnad och alltså i perfekt skick, skickas i orignalkartong. Jag har den i mina händer så jag kan skicka den såfort jag får pengarna på mitt konto. Pris: 1250 + frakt (frakt med Schenker kostar 75-90kr) Den kostar 1295 på webhallen (+frakt) men de har den inte i lager. Köper du den får mig får du den väldigt snabbt...
1 250 kr
Blocket.se

Arkadspel sega mega 33a

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
1 st sk sittdownkabbinett ifrån sega som kallas mega 33. det är alltså en stor 33 tums skärm med en dubbel kontrolpanel och två stolar att sitta i mens man spelar.det funkar med 1-5-10 kronorsmynt allt är fulltfungerande, spelet är i ok skick , det är inga spel (kasseter ) som följer med, men finns att köpa på ett flertal ställen på nätet, spelet är ganska skrymande och skickas ej eller bud,
1 500 kr
Blocket.se
Spel och konsoller  ·  Hallands län

Kanonpris XBox 360 20Gb med tillbehör

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Xbox 360 20 Gb (ej modifierat på något sätt) med följande tillbehör: 2 st handkontroller 1 st Quick charge-kit 2 st uppladdningsbara batterier 1 st trådlöst headset 1 st headset med sladd 1 st VGA-kabel + originalkabel Dessutom ingår följande arkadspel som finns nedladdade på konsolen: - Battlefield 1943 (original) - Shadow Complex (original) - 1942: Joint Strike (original) - Spyglass Board games (original) - BoomBoom Rocket (original) - Worms (original) Frakt tillkommer såvida du inte vill komma och hämta paketet i Kungsbacka.
1 100 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj