Quantcast
Till salu inom: ”

armband silver 5g gfab 925 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha C-85

Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu detta armband från Thomas Sabo. Berlockerna på bilden följer med, gul sol, grön döskalle, grön/rosa/gul kolibri, silvrig pingvin, silvrig fransk lilja, samt eiffelltorn i silver. Armbandets längd är ca 19,5 cm men går att justera beroende på vilken länk man knäpper i. Pris för armband med alla berlocker. Jag kan tänka mig att sälja någon av berlockerna löst, mejla om du är intresserad. Tyvärr har jag inte orginal asken kvar. Betalning till mitt bankonto och sedan skickar jag till dig. Tyvärr ingen möjlighet till avhämtning. Jag är 100% seriös.
Säljer min 2 månader gamla Pebble Time Steel. Klockan är i nyskick, utan repor eller andra skavanker. Pebble fungerar utmärkt till båda Androidtelefoner och iPhone och klarar sig närmare en vecka per laddning. Jag skickar med två armband till klockan. Det som är monterat är ett Truffol-armband i samma färgnyanser som klockan. Det andra är ett vanligt armband i rostfritt stål. Länkar, sprintar och länkverktyg följer med. Klockan återfinns i Sundsvall och kan skickas vid behov.
http:/www.ifyoureallycare.com/Product/Product.aspx?id=12118&menuid=1882 BRIS-Armbandet i silver med texten "att lita på en person är något stort, det är makt" med tillhörande berlock och kedja, tillverkades bara i begränsat antal, de är numrerade på baksidan. Så också denna. Pengar har en gång gått till välgörenhet, nu behöver jag lite hjälp med min ekonomi. Tack på förhand Ord pris: 2420 kr (se annons ovan) Du fyndar för 750 kr el högstbjudande. Frakt ingår. Passa på Perfekt sommargåva till någon du gillar. Mailar fler bilder om så önskas.
Hej Säljer mitt armband då det ej används alls sedan en del år. Köpte det för några år sen för 5000kr på Albrekts guld. Det är ankartjätting modell och är bland dom tjockare kedjorna man kan ha runt handleden. Armbandet är 23cm lågnt, öglorna är 1cm på bredden och 1,5cm på längden. Silverstämpel syns tydligt och fint. Det väger 50 gram. Skambud ignoreras. Kvitto kan skrivas vid önskemål. Mvh.
ARMBAND I SILVER5gr. GFAB925