Quantcast
Till salu inom: ”

hermes armband blocket säljes

F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, säljer nu mitt hermes armband som jag haft i ca 1 år använt väldigt sällan men väldigt fint skick knappt några repor. Ask och även duk till armbandet är tyvärr borta i samband med flytten så det ända som säljs är alltså armbandet. Självklart ser jag till att armbandet kommer fram säkert och inte skadat. Jag vill helst inte pruta mer då jag känner att armbandet ändå har lite värde i sig. Så snälla fråga mig inte om jag kan gå ner i pris. Fri frakt på armbandet inom Sverige.
Äkta Hermes armband säljes, modellen heter Calèche. Detta är det breda armbandet, finns även en billigare smalare version. Armbandet är svart med silvrig logga. Kvitto finns, nypriset ligger för närvarande på 4300kr och höjs varje år. Med köpet tillkommer Hermes låda, dustbag, bocklet samt äkthetsverifikation. Armbandet är knappt använt och i jätte fint skick. Kan hämtas på Karlaplan/Östermalm, eller skickas REK. Beskrivning enligt Hermes. Wide bracelet in Black enamel and palladium (diameter: 7 cm), Ref. H100001FP0170, Skr4,300.00
Tjing! Säljer mitt Hermés armband storlek 'petit' (den minsta) för 3000kr (kostar 4.800 i butik) Köpt på NK i Stockholm, kvitto finns men tyvärr ingen ask. Köpte det för två år sen men gångerna jag använde det kan man räkna på fingrar och tår så den är i ''knappt använt-skick'' men med några 'hair-lines' där bak som kommer direkt när man använder sådana smycken. Möts upp i Stockholm, skickar ingenstans - Armbandet är äkta så oseriösa/prutare undanbes. Mvh, Denise
Säljar min hermes armband, har använt 2 gånger jag fick det i present när jag fyllde år, den har stått liggande i flera månader, den ligger i själva hermes ask och hermes påse jätte fin armband. Det kostar 5499kr i butiken. Armbandet har äkta stämpel från hermes på insidan av armbandet. Mitt pris är 2000 eller högst erbjudande. Endast seriösa köpare! Kan skickas med posten jag bjuder på frakten. Först till kvarn!
Nya armband av märket Hermes. Oanvända. Inga repor och perfekt i knäppningen. Anledning till försäljning är att armbanden är för stora. Dom är helt äkta köpt på Herme.s NK och i Dubai Rome. Boxar och dustbags finns såklart. Ej prutbart då armbanden är nya och redan sänkta. Armbanden i metall är mossgrön och turkosblå/grön. Pris. 4.600 st för båda 8500 kronor. Armbanden I läder är naturbrun och marinblå. Pris 3600kr st för båda 6500 kronor.