Quantcast
Till salu inom: ”

atala califfone säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Atala
F
Atala
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare, har en moppe jag vill bli av med då den bara tar plats. Föggen skulle behöva en översyn för moppen vill inte starta men den får både gnista o motorn går runt. Moppen är bara lite isärplockad men det går ganska fort att plocka ihop den. Har t.o.m papper på den. Bilder o mer info skickas till seriösa personer. Oseriösa o storprutare behöver inte ens höra av sig. Dom är jag trött på. Tar gärna någe i byte, helst någe man kan reta grannarna med. Även delar till pv/duett. Ring, maila eller sms:a om du har någon fråga. Priset är fast, går inte ner ett enda öre.
OBS Endast 120 ärliga mil! Årsmodell okänd men ca -03 el -04. Originalskick där allt fungerar. Tjejkörd sen ny, har dock stått i ett garage i ca 7 år. Startar men går inte riktigt bra men det är 7 år gammal bensin i tanken! En genomgång av förgasare gör nog susen, måste bort pga flytt. Priset diskuteras gärna, dock endast på plats vid snabb och smidig affär! Mail besvaras överhuvudtaget inte! Köp innan måndag annars åker den med till tippen. MVH/Daniel
tja nu säljer jag min moped som jag har haft mycket kul med det är en atala califfone man får med orginal lampan orginal handtag ett sportluft filter(polini) saknar insuget men det kan man köpa orginal styret och baklampan den startar men lägger av efter ett tag men det är lätt att fixa bara skruva på tomgångskruven kan tänkas byta mot något kul kan gå ner lite i pris !!
Vi har en Atala Califfone moped som inte andvänds. - Automat - Fungerar bra - Nyrenoverade bromsar - Små renoveringar är gjorda - Välskött - Alu fälgar med bra däck Vi har även en "reservdelsmoped" med trasig motor. Ej komplett. Har ett eget tillverkad fäste för packväska (tidningsväska) som sätts på styret.
Vi har en Atala Califfone "reservdelsmoped" med trasig motor. Ej komplett. Saknas även många andra delar. En bra moped om du vill te.x. bygga något eget.