Quantcast
Till salu inom: ”

saab 2 takt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Saab 93

Säffle
Saab 9 5

Umeå
Tändstift

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stått avställd sen 1986 tom 2008 då jag fick den i min ägo. Har kört den fram till hösten 2012 då jag tänkte renovera den men tiden o orken fanns inte. Originalmotorn har gått 6500 mil och går kanon . Bilen är i bra skick ej mycket rost . mobil nr 0705487710 kollar aldrig mejlen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sälja saaben som numer bara står, tillhört mig och min far ett par år men pga sjukdom används den inte och synd den bara ska stå. Besiktad till 08-31. Fungerar att köra med men är inget toppskick på den. Finns rost men bara sett ytrost, några bucklor. Sitter nå äldre rallystolar i den. Alltså fungerar att köra men behöver arbete för att bli fin. Följer med extra växellåda men vet inte skicket på den. 6000:- eller bud. Ring för mer info eller om du vill titta på den. Mvh Markus.
Har ni denna modellen av Saab så får ni gärna kontakta oss. Funktionsduglig eller ej spelar mindre roll. Allt av intresse. Men det måste vara 2 taktare. Så länge annonsen syns så har vi inte hittat den vi söker. Väl mött
saab v4 2 takts motor +motor huv säljes billigt tillsammans för 500 kr, först till kvarn