Quantcast
Till salu inom: ”

atelje glas trä hovmantorp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fantastiska lampfötter med rosa lampskärmar. Höjden inklusive skärm är 70 cm och utan 47 cm. Gedigna och fräcka 60/70 tals prylar. Den ena skärmen är lite fläckig, men med lite tvätthjälp ordnar sig nog detta. Plasten på den ena skärmen har en liten spricka. Lamporna har ojordade kontakter, men detta är en baggis att fixa. Fötterna är i perfekt skick! Teakdetaljerna gör sig inte rikltig rättvisa på bild. Maila eller ring!500 kronor eller bud Vi har även en retrobyrå från Ateljé Glas & Trä, Hovmantorp Småland Denna har även en egen annons här på Blocket Pris 1200 eller bud
Spegel från Ateljé Glas & Trä Hovmantorp, med ett diametermått på 51 cm. Original etikett både på fram- och baksida. Numrerad 1074. Spegeln har teakram med läderband för upphängning. Tyvärr har ramen en fanérskada och så finns det vissa märken på spegelglaset, därav priset. Pris: 700 kr Spegel från Luxus med ett diametermått på 27,5 cm. Tror att ramen är tillverkad i jakaranda med läderband för upphängning. Spegeln är i perfekt skick. Inköpt på Östersunds auktionsverk. Pris: 550 kr Hämtas i Danderyd, jag ombesörjer inte transport.
Hallmöblemang från 70-talet,Ateljé Glas och Trä i Hovmantorp säljes pga flytt. Spegel 120x80cm Hallbord 116x39cm-höjd45cm Allt i svart med blå emaljdekorer.
hej ska sälja min fina hallmöbel från ateljé glas & trä Hovmantorp, nummermärkt 7086
Mått: 105x41 H: 44 cm från Hovmantorp Ateljé Glas & Trä. Mycket bra skick.