Allt till salu inom "australisk flygpungekorre"

Sortering:
Undulater
Helsingborg
Igår

Undulater Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Australisk T-shirt ny
Uppsala
3 dagar

Australisk T-shirt ny Visa liknande

100 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Östersund

Australisk Terrier

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Valpar födda den 26 januari,3 st röda hanar söker egna hem.Intresseanmälan kan göras. Leveransklara ca vecka 14-15. Australisk terrier är en mindre,strävhårig hund som hänger med på vad familjen än vill göra. Valparna förväntas få ett underbart,socialt och trevligt psyke, från rastypiska föräldrar. Naturligtvis kommer dom att vara registrerade i SKK! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 000 kr
Blocket.se

Australisk terrier pojke

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer en 4-årig Australisk terrier pojke som är väldigt barn och djurkär.Vi vill helst att han hamnar hos en aktiv barnfamilj då han är som lyckligast med just barn i alla åldrar.Detta är en terrier men utan en terriers sätt..han har aldrig ens skällt i hela sitt liv =) Vi är väldigt noga med var han hamnar då vi endast säljer honom pga svår allergi i vår familj.Han är helt rumsren och kan lämnas ensam men är dock van att ha ngn hemma nästan hela tiden.Just nu har han fått dåligt med motion som är väldigt viktig för denna rasen..om denna rasen brukar man säga att det är en stor hund i liten kropp. Sök gärna på rasen på Internet och läs mer.Skickar bild vid seriöst intresse vilket jag också kräver.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Munkedal

Australisk terrier, valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Renrasiga valpar, Australisk terrier, födda 21 december 2012! Självklart är de registrerade, chippade avmaskade och veterinärbesiktade! Du får också första året i Aussieklubben av oss. Bra att veta! Australisk terrier, en hund som gillar det mesta. De är lättlärda och intelligenta och gör allt du ber om. De älskar att promenera men ligger lika gärna med dig i TV-soffan. Viktigast är att få vara med! Det finns många användningsområden för rasen. Ursprungligen avlades de för att jaga orm och råttor. De har också använts som skeppshundar. Idag används de som sällskapshundar till största delen. Agility och viltspår är andra användningsområden. Självklart är det kul att ställa ut om man har det intresset. Tootsie Twee-Dle-Dee Daddys Girl är utställningschampion och har gjort anlagstest för viltspår. Viltspår ska vi fortsätta med när hon är klar med sina valpar. Du kan läsa med på vår hemsida www.joryds.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Borås

Valp, Australisk Terrier

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Min Tage, världens underbaraste pojke, går tyvärr inte alls ihop med min vuxna colliehane. Därför nödsakas jag, med stor sorg i hjärtat, att leta efter ett nytt, tryggt hem åt honom. Tage, som är född den 27 december 2012, är av rasen Australisk Terrier, även kallad Aussie. Rasen är mycket glad, lojal, rolig och lättlärd. De fäller heller inte, vilket ju kan ses som en stor fördel. Tage kommer efter mycket fina linjer och säljes gärna till utställningsintresserad familj, men det är absolut inget krav. Vill Du/Ni ha en rolig, robust och pålitlig kompis, så är kanske Tage något för Dig/Er? Tage är naturligtvis registrerad i SKK, vaccinerad och ID-märkt. Maila, eller ring, för ytterligare information. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
12 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj