Quantcast
Till salu inom: ”

sugar gliders säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag är tyvärr tvungen att sälja mina sugargliders/flygekorrar pga flytt. Det är tre st. Hona och hane samt en liten som ja tror är en hona. Hanen är född feb -10. Honan apr -10 och ungen är född jan -11. Dom är alla tre väl hanterade och mycket vana vid mänsklig kontakt. Jag säljer endast alla tre ihop. 1500st. Bvsa Ring för mer info. Dagtid 070 925 51 58 Kv-tid 070 541 45 88
Mina Sugar riders har fått två bebisar som är redo att flytta nu. Rätt så ovanliga djur. Tillåtna att ha dock kräver en väldigt stor bur. Bra information att se och lyssna på finns under denna länk annars för fler frågor kan ni maila mig. http://youtu.be/N3DRyeBOnEY Jag säljer dem Båda med bur måtten 116lång 60 bred och 94 hög för 6.000 bara djuren för 5.000 själva buren 1000 eftersom jag vill byta ut den till en annan form. Sugar gliders är flockdjur. Extremt sociala. man kan ha den själv men då får man spendera mkt tid med den så den inte känner sig ensam och uttråkad. Annars är det bättre att ha två st. Ensam utan mänskligt eller artfrände sällskap blir väldigt depremerade. ( bur , ekorre , flygande ekorre , sugar glider , sugar bear , honey rider , fågelbur, punkdjur )
Måste tyvärr sälja min sugar glider kille (Australisk flygpung ekorre) , blir 1 år vid årsskiftet. Säljes enbart pga att mina bokade sugar gliders inte blev av, och jag har inte råd att lägga mer pengar på att skaffa nya då jag inte fick tillbaka min handpenning. Jag säljer min sugar glider helst till någon som har sugar gliders så han får kompisar, och som har erfarenhet eller mycket påläst. lite mer info finns här http://exotiskadjur.ifokus.se/articles/4d7151b1b9cb462244063bab-australisk-flygpungekorre-sugar-glider Dessa kräver sällskap, och Minsta tillåtna utrymmen: Enligt svensk lag skall sugar gliders vistas i en bur på minst 4 kvadratmeter (bottenyta) och minst 2,2m i höjd invändigt. Allt annat är olagligt i Sverige. 1000:- för honom, inkl mat och sov påse mm första kontakt via mail, berätta om erfarenhet och vad du har att erbjuda denna fina killen!
Har 2.1 grupp sugar glider. En standard grå hane En Hane Vit piebald mosaic och en hona som är White face blond Platina Finns de andra sugar gliders redan i hemmet så kan jag sälja dem seperat. De älskar insekter, och sina fruktskålar, Piebald hanen har lite attityd men trevlig på alla sätt och med rätt hantering och massa tid och kärlek så är han en myssig kille! Inga problem med dessa ekorrar fullt friska och trevliga! Kräver 4 kvm invändig bur mycket varierande kost och massa tid och kärlek! I Sverige finns de bara en White face blonde platina och 3 st piebald mosaic så vill man ha något eget och exklusivt har ni chansen! Den kanske aldrig dyker upp igen! Endast seriösa behöver lägga tid på att höra av er! Vill inte ha en massa mail kompisar
Dessa små pigga djur säljes nu eftersom jag helt enkelt tröttnat efter många års innehav. Sista paret "glis glis" söker nu nytt hem. Djuren kom för första gången i början av nittio talet till Sverige, i samband med import av Sugar Glider (Petaurus breviceps) och då som gråa sugar glider, vilket inte stämmer, men på den tiden var inte kontrollen så hård, då Sugar Glider kom in som gnagare vilket dom heller inte är. Så nog om detta, vill någon prova på dessa djur så skicka ett mail.

... eller prova att söka på gliders husvagn