Quantcast
Till salu inom: ”

avance 24 segelbåt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Segelbåt

Håbo
Mast

Örebro
Md6a

Söderköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Välseglande båt i bra skick. Norlinbåt lillasyster till Albin express. Segelgarderob: Stor,fock,genua och spinnaker. Utombordare -2000. Fotogenkök kylbox landström stereo mm. Båtvagn täckställning och presseningar ingår. Ring för närmare beskrivning.
Den ultimata båten för nybörjaren, ensamseglaren eller den lilla familjen. Denna båten speciellt utrustad så att det skall vara "enkelt" att segla. Segel: Stor, fock och Genua 2 Focken och Genuan passar till Furlex rullen. Focken även självslående. Rigg: 7/8- dels rigg. Bommen utrustad med "LazyBag" (ny). Bara att släppa ner seglet och dra igen drag kedjan. Rodkick (ny) som håller upp bommen, så slipper man att den faller ner på sprayhooden. Kompass, vindinstrument, logg och Ekolod. Autohelm tillerpilot. Stor sittbrunn för en 24 fotare. Teak på toft och durk i sittbrunnen. Löstagbar skotskena vilket ger mer benutrymme när man ligger i hamn eller kör motor. Sittbrunns tält (2 år) med 1,85m ståhöjd. Laguna bord. 2 fullstora kojplatser i förpiken, 1 fullstor och 1 mellanstor kojplats i salongen. Nyklädda dynor. Bordet i salongen skickar man upp i rufftaket när det inte används, vilket ger mer plats i salongen. Utdragbart kök med vask, vatten, 2 lågigt spritkök och några kökslådor. Många fack och stuvutrymmen i båten. Kompressor kylbox. Ca 50 liter rostfri färskvattentank. Porta potti. Landström med laddning, solcell med maxpower regulator. Vattenburen fotogenvärmare som ger en fantastisk god och torr värme. Solcellsventilator. 8 hkr Utombordare med sittbrunnsreglage och 2 tankar, går som en klocka och startar på en gång. Ankare, ankarlina, ankarolina, bojkrok, förtöjningsgods, bergskilar, fendrar och div. övriga tampar medföljer. Badstege. fast länspump, brandsläckare. Vagga för landuppställning. En mycket välseglande båt som känns betydligt större än vad den är. Utrustad med det mesta som behövs så det är bara att sätta segel och dra ut. Inga funderingar på att det ena eller det andra måste inskaffas för en bekväm segling. Hör gärna av er med frågor. endast tel.svar.
Ett mycket fint och välhållet exemplar av Peter Norlins välseglare, ritad åt Öja Båtar i Jakobstad, Finland. "Bäst i klassen" enligt Curt Gelin (500 segelbåtar i test), och ett bra alternativ till exempelvis Maxi 77. Vi har använt båten uteslutande för familjesegling, men båten kan också med fördel kappseglas. Skrovet är från 1977 och har kontinuerligt uppdaterats genom åren. Båten har varit i vår ägo i sju års tid, och vi har under perioden bland annat installerat rullgenua (Furlex) med kapell, VHF-radio, en ny 4-takts Suzuki-utombordare (6hk) med extra batterigenerator, bytt till ny ekolodsdisplay, bytt pumpar och slangar till diskho, ersatt genua och storskot, samt bytt ut alla fall från vajer till dyneema. Sprayhood renoverad med bytta rutor våren 2011. Tidigare ägare har förstärkt vantinfästningen med röstjärn genom däck och också installerat autopilot. Storsegel, rullgenua och fock är alla från Boding Segel och i gott skick. Spinnaker, mycket sparsamt använd, med bom och all övrig utrustning finns också. Riggen från Seldén är av modern 7/8-dels typ. I övrigt ingår värmare, spritkök med två lågor, FM-radio med högtalare i ruffen, sittbrunnskapell, lazyjacks, ankare med kätting och ankarlina i smidig påse, övrigt förtöjningsmaterial, fendrar, båtshake med däcksfäste, räddningslina med fäste för pushpit, livboj, etc. Ingår gör också uppställningsvagn och täckställning.