Quantcast
Till salu inom: ”

avloppstank trekammarbrunn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Begagnad avloppstank 3000 liter med överfyllnadsskydd sälges. Fungerar u.a. Perfekt till sommarstuga eller där trekammarbrunn/kommunalt v.a. inte går att ordna.
Avloppstankar i armerad glasfiber 1st 3kubik 1st 4,5kubik 1 st 12kubik samt 1 st 3kubiks trekammarbrunn säljes
Ny trekammarbrunn säljes pga ändrade förutsättningar. Nypris på Dahls VVS 13.000 kr Säljes för 7500 kr! Kan bytas mot en sluten avloppstank på 6 kbm i gott skick!
Huset är en fullt möblerad gammal lanthandel (ca 150 m2) i två plan med två sovrum, badrum, vardagsrum, lekrum, affärslokal, groventré, verkstadsrum. På baksidan mot skogen finns en altan. Därtill finns ett uthus som syns på bilden. Fastigheten gränsar på ena sidan mot allmän väg, vilket betyder att det är god tillgänglighet. På ömse sidor är det sommargäster. 1 km bort, i byn Tjugosjö, ligger sjön. Sju km bort ligger Lessebo tätort, med all service. 45 km till Växjö. Fastigheten består av 3500m2 underbar naturtomt, omgiven av huvudsakligen stenmur. Nu till anledningen till att jag vill sälja och priset (Taxeringsvärde 349 000). Jag bor i Stockholm, har blivit med båt och hinner inte med att ta hand om huset och skäms för att det inte rustas/sköts. Affärslokalen är drabbad av fukt i taket som innebär att man måste byta takbjälkar eller riva delar av den. Avloppet behöver läggas om och jag har kört ner en 1500m3´s avloppstank som man kan gräva ner om man inte vill anlägga en trekammarbrunn. Jag har påbörjat putsning av baksidan som givetvis bör färdigställas. Priset är fast och jag är inte intresserad av att pruta.
beg avloppstank är en spricka i den men lätt att laga. kan vara svår att nå via telefon ibland men skicka gärna sms eller mail 2700 eller högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.