Quantcast
Till salu inom: ”

bänkspis säljes

Tidigare annonser till salu

Vår gäststuga uthyres till kvinnlig student. Nybyggd 2005, fullt modern med kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Pentry med bänkspis och ugn. Vardagsrum med öppen spis. Uthyres omöblerad från 1 september, kallhyra. Husdjursfri och ej rökare. Huset ligger i Ekeby-Almby, öster om Örebro vid sjön Hjämaren. Det är 4 km till Universitetet med bra cykelvägar. Ca 7 km till centrala Örebro. Goda bussförbindelser finns även om det kan vara bra att ha tillgång till bil här ute. Lämplig för person som uppskattar lugn och att ha naturen in på knuten. Kontakta mig via mail Mvh Catrin
Säljer våran micro samt bänkspis som vi använt under vårt bygge av vårt nya kök. Micron är inköpt i somras och använd fram tills nu. Fräsch och välfungerande. 400 kr. Bänkspisen är äldre men varit i vår försorg sedan i somras. Vi har bara använt kokplattorna och de fungerar utmärkt. Ugnen har vi testat så att den blir varm, vi har dock aldrig använt ugnen till matlagning så vi kan inte uttala oss om hur effektiv ugnen är. 200 kr Ni får båda för 500 kr. Maila vid intresse så hör jag av mig.
Christoffer flyttar pga nytt jobb. Därför hyr jag ut 1 rum med egen ingång, hall med spegelgarderob,fräsch dusch/toa. I hyran ingår möbler, tv plus tv-licens med stort utbud, vatten, el, uppkoppling till internet samt fri tillgång till tvättstuga. Kylskåp finns , dock inget kök. Liten bänkspis finns också.Nära till pendeltåg- 5 min, nära till Nynäshamns centrum samt lokala kommunikationer samt 5 minuter till Nynäs finaste badplats!!!! Ring mig så pratar vi!!! Ledigt fr,om 1 maj!!! Mvh Ewa.
Ett rum och kök i eget hus på gården uthyres, ca 30 kvm. På nedervåningen hall, dusch och tvättstuga, på övervåningen kök och rum. I hyran ingår el, värme, vatten och bredband (24 Mbit). Köket har bänkspis med ugn (2011), kyl, frys och mikro. Egen tvättmaskin. Husgeråd finns att tillgå om så önskas. Nära till det mesta 7 min gångväg till stationen, 8 min till centrum med bl a ICA Maxi.
Solstugan är nu ledig midsommarhelgen och hela vecka 26. 20 juni - 5 juli. Lågsäsong hyr vi även ut under långhelg eller kortvecka. 1 rum med fullt utrustat pentry, micro, bänkspis med ugn, kyl och frys, kaffebryggare mm. Wc,dusch. Härlig egen uteplats med grill. Vackra omgivningar med fina rid, vandrings och cykelvägar i orörd natur. Vi har får, hästar, katter och höns. Det går bra att ta med egen häst och hyra hage bredvid stugan. 4 km till Svajde fiskeläge och bad. 5 km till Ljugarn där det finns restauranger, mataffär, café, sandstrand, raukfält mm. 5 mil till Visby. Välkomna till oss!