Till salu inom

"öl bryggeri utrustning säljes"

Butik Arlanda
Igår

Melex 252 48 med skåp (Rep....

Kvdpro.com
Butik Söderhamn
Igår

Volvo V50 D2 Classic 115hk

85 900 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Bro
Idag

Volvo V60 D4 AWD 190HK MOME...

329 800 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Komplett studiopaket med st...

6 000 kr
Blocket.se
Butik Skåne län
Idag

Mercedes-Benz AMG C 63 S T...

589 900 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
Idag

Porsche 911 992 Carerra Cab...

1 319 000 kr
Blocket.se
Butik Bollebygd
Idag

Sun Living Flexo SLX Plåtis...

599 000 kr
Blocket.se
Igår

Yamaha DTX432K E-Drum Set

2 900 kr
Blocket.se
Butik Uppsala
Idag

BMW X5 M50d M Sport AUT HEA...

289 900 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Litet bryggeri söker lokal

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Jackdaw Brewery är ett hembryggeri med ambitioner. Vi har under 2011-2013 bryggt öl med hög klass som fått fina recensioner av de kräsnaste finsmakarna i ölsverige. För att bli ett litet lokalt bryggeri så behöver vi en passande lokal. Verksamheten ryms gott och väl på samma yta och med samma standard som ett normalt kök. Vi behöver alltså el, vatten, värme och ett normalt avlopp. Många hyresvärdar skräms av tanken på att hysa ett bryggeri. Vi har ingen fast utrustning som kräver ingrepp i lokalen och vi förklarar mer än gärna i detalj hur vår verksamhet kommer att fungera, det är bara att skicka iväg ett mail eller slå en signal. Vi är i första hand intresserade av mindre lokaler. Läs gärna mer om oss på http://www.jackdawbrewery.com eller på facebook http://www.facebook.com/jackdawbrewery
0 kr
Blocket.se

Brygg öl

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Natur & Kultur | Utg. 2013. Ej o.u. | Förlagsband. | 85 s. | 9789127134980 | I nyskick. --- Mer info: Steget från att dricka lokalt producerad öl till att brygga egen öl hemma behöver inte vara särskilt långt. Hemmabryggt öl, gjort med enkel utrustning, har potential att bli minst lika gott som proffsbryggt i många fall till och med bättre. Henok Fentie och Karl Grandin, grundarna till fantombryggeriet Omnipollo, tar fram alla recept hemma i köket för att därefter samarbeta med ett bryggeri någonstans i världen som producerar ölet i större volymer.  I Brygg öl finns förutom ett tiotal recept på Omnipollos bästa öl också recept från Evil Twin Brewing, Sea-Goat Brewing, Helsingborgs Hembryggargille och Brooklyn Brewery. Dessutom ges grundläggande information om hur man brygger öl, steg-för-steg-bilder och fakta för den som vill fördjupa sig i anatomin bakom. Henok Fentie och Karl Grandin driver sedan 2010 ölmärket Omnipollo. Deras öl Russian Roulette sålde slut på tre dagar och är den högst rankade svenska IPA:n genom tiderna. Nebuchadnezzar, en Imperial IPA, utsågs till Mässans bästa öl på Stockholm Beer & Whisky Festival 2012 (världens tredje största ölmässa). Karl Grandin är även en av grundarna till Cheap Monday och restaurangen som kallas Pizzahatt. Till Omnipollos hemsida, och Facebook. Se en film med Henok Fenti och Karl Grandin som berättar vad det innebär att brygga öl hemma, en film om var de får inspiration ifrån, samt en film om arbete med boken Brygg öl. ""Det låter fantastiskt om vem som helst kan göra ett proffsöl hemma i köket. Det går definitivt inte att göra ett proffsvin under samma omständigheter."" Mikael Mölstad, SvD ""Boken, som är den enda svenska boken om ölbryggning, bjuder på tips, råd och spännande recept."" Petra Aschberg, Lantliv Mat & Vin ""Det bästa i Brygg öl är alla recept som du får ta del av, flera av Omnipollos öl där vi får höra om tankarna med just de ölen, men också Brooklyn Lager och en kopia av Guinness."" Andreas Ivarsson, In the kitchen | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan.
220 kr
Bokbörsen.se

Brygg öl

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Natur & Kultur | Utg. 2013. Ej o.u. | | 85 s. | 9789127134980 | I nyskick. --- Mer info: Steget från att dricka lokalt producerad öl till att brygga egen öl hemma behöver inte vara särskilt långt. Hemmabryggt öl, gjort med enkel utrustning, har potential att bli minst lika gott som proffsbryggt i många fall till och med bättre. Henok Fentie och Karl Grandin, grundarna till fantombryggeriet Omnipollo, tar fram alla recept hemma i köket för att därefter samarbeta med ett bryggeri någonstans i världen som producerar ölet i större volymer.  br / br / I Brygg öl finns förutom ett tiotal recept på Omnipollos bästa öl också recept från Evil Twin Brewing, Sea-Goat Brewing, Helsingborgs Hembryggargille och Brooklyn Brewery. Dessutom ges grundläggande information om hur man brygger öl, steg-för-steg-bilder och fakta för den som vill fördjupa sig i anatomin bakom. br / Henok Fentie och Karl Grandin driver sedan 2010 ölmärket Omnipollo. Deras öl Russian Roulette sålde slut på tre dagar och är den högst rankade svenska IPA:n genom tiderna. Nebuchadnezzar, en Imperial IPA, utsågs till Mässans bästa öl på Stockholm Beer & Whisky Festival 2012 (världens tredje största ölmässa). Karl Grandin är även en av grundarna till Cheap Monday och restaurangen som kallas Pizzahatt. br / Till Omnipollos hemsida, och Facebook. Se en film med Henok Fenti och Karl Grandin som berättar vad det innebär att brygga öl hemma, en film om var de får inspiration ifrån, samt en film om arbete med boken Brygg öl. br / br / ""Det låter fantastiskt om vem som helst kan göra ett proffsöl hemma i köket. Det går definitivt inte att göra ett proffsvin under samma omständigheter."" br / Mikael Mölstad, SvD br / ""Boken, som är den enda svenska boken om ölbryggning, bjuder på tips, råd och spännande recept."" br / Petra Aschberg, Lantliv Mat & Vin br / ""Med en rad handgripliga och initierade recept så att man verkligen kommer i gång."" br / Per Styregård, Dagens Industri br / ""Det bästa i Brygg öl är alla recept som du får ta del av, flera av Omnipollos öl där vi får höra om tankarna med just de ölen, men också Brooklyn Lager och en kopia av Guinness."" br / Andreas Ivarsson, In the kitchen | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan.
220 kr
Bokbörsen.se

Brygg öl

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 månader
Natur & Kultur | Utg. 2013. Ej o.u. | Förlagsband. | 85 s. | 9789127134980 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Steget från att dricka lokalt producerad öl till att brygga egen öl hemma behöver inte vara särskilt långt. Hemmabryggt öl, gjort med enkel utrustning, har potential att bli minst lika gott som proffsbryggt i många fall till och med bättre. Henok Fentie och Karl Grandin, grundarna till fantombryggeriet Omnipollo, tar fram alla recept hemma i köket för att därefter samarbeta med ett bryggeri någonstans i världen som producerar ölet i större volymer.  I Brygg öl finns förutom ett tiotal recept på Omnipollos bästa öl också recept från Evil Twin Brewing, Sea-Goat Brewing, Helsingborgs Hembryggargille och Brooklyn Brewery. Dessutom ges grundläggande information om hur man brygger öl, steg-för-steg-bilder och fakta för den som vill fördjupa sig i anatomin bakom. Henok Fentie och Karl Grandin driver sedan 2010 ölmärket Omnipollo. Deras öl Russian Roulette sålde slut på tre dagar och är den högst rankade svenska IPA:n genom tiderna. Nebuchadnezzar, en Imperial IPA, utsågs till Mässans bästa öl på Stockholm Beer & Whisky Festival 2012 (världens tredje största ölmässa). Karl Grandin är även en av grundarna till Cheap Monday och restaurangen som kallas Pizzahatt. Till Omnipollos hemsida, och Facebook. Se en film med Henok Fenti och Karl Grandin som berättar vad det innebär att brygga öl hemma, en film om var de får inspiration ifrån, samt en film om arbete med boken Brygg öl. ""Det låter fantastiskt om vem som helst kan göra ett proffsöl hemma i köket. Det går definitivt inte att göra ett proffsvin under samma omständigheter."" Mikael Mölstad, SvD ""Boken, som är den enda svenska boken om ölbryggning, bjuder på tips, råd och spännande recept."" Petra Aschberg, Lantliv Mat & Vin ""Det bästa i Brygg öl är alla recept som du får ta del av, flera av Omnipollos öl där vi får höra om tankarna med just de ölen, men också Brooklyn Lager och en kopia av Guinness."" Andreas Ivarsson, In the kitchen | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
220 kr
Bokbörsen.se

Krog Söderort stor uteservering kvällssol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
109 Kvarterskrog Söderort med stor uteservering och kvällssol _________________________________________________ Hyra: 26.000.- + moms Yta: 152 kvm, 84 kvm. 1 tr. ned, 72 kvm. uteservering som ingår i hyran. Hyresvärd: Fastighetsbolag Hyresgaranti: Kan komma att begäras Mäklare: Anders Malm anders@realmaklarna.se Område: Söderort Rättigheter: Fullständiga till 24.00 Dagskassa: Ring för information Antal Platser: 50-60 inne, 80-100 ute Öppettider: Söndag Tisdag 14.00 22.00, Onsdag Torsdag 14.00 23.00, Fredag Lördag 13.00 24.00 Personal: 2 3 personer Pris: 1,4 miljoner + bryggerilån 600.000:- exklusive varulager _________________________________________________ Trevlig kvarterskrog i mycket bra område. Matsalen är nyrenoverad och mycket fräsch. Hög klass på kök med bra maskinell utrustning. Lättarbetat kök som klarar en hög belastning. Idag är inriktning kvarterskrog med en enklare Pub-meny, även pizza finns på menyn. Avtal finns med Spendrups bryggeri, idag säljer man cirka 12.000 liter öl per år. Prisexempel öl 50 cl. 52-59:-, 1 gl. Vitt 55:-, 1/1 Vin 229:- varmrätter 129-189:-, Pizza 70-110:-. Säljaren äger all utrustning förutom kassaregister som är på leasing, kostnad 4300:- ink. moms kvartal. _________________________________________________ NYA UPPDRAG MOTTAGES RING FÖR KOSTNADSFRI VÄRDERING!!! Ovanstående uppgifter kommer från säljaren. Samtliga våra objekt finns på vår hemsida www.realmaklarna.se Ansvarig mäklare: Anders Malm 08-55 66 88 77 anders@realmaklarna.se
2 000 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj