Quantcast
Till salu inom

"båtfynd säljes"

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Motorbåtar  ·  Österåker

Örnvik Daycruiser 481ST

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Riktigt båtfynd nu i sommar! Jättefin båt för sol och bad, dagsutflykter. Övernattnings möjlighet för 2 pers. nytt växelhus 2008 (15.000:-) och motor servad inför denna säsong för 3500:- . Motor Yamaha 50Hk Kapell lagat inför denna säsong. Mycket goda egenskaper i sjön. Finns på land i Åkersberga. Fick ta upp båten då något inte är riktigt hundra med motorn efter all service. Säljs till riktigt bra pris 25000:-
25 000 kr
Blocket.se
Motorbåtar  ·  Stockholm

Båtfynd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
köpte båten i somras till bra pris då den hade en b20 som inte kylde ordentligt och tyckte att det ordnar jag . tyvärr insåg jag efter ett motorbyte att mina kunskaper på båtmaskiner inte kunde mäta sig med kunskaperna på bilmotorer och väljer därför att sälja den vidare med en nyrenoverad motor ifrån en bil men så klart konverterad . dock kvarstår¨år kylproblemet. så har du kunskapen på marinmotorer så tycker jag du ska ta och passa på nu . PRISET ÄR FAST MED TANKE PÅ DET JOBBET SOM GJORTS.
40 000 kr
Blocket.se
Trailer  ·  Norrköping

Gjort båtfynd ?? Hyr då en båttrailer

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Obromsad 80 km/tim Längd:5,37 m Bredd:1,89 m Totalvikt:750 kg Lastvikt:540kg Båtlängd max: ca 5 meter 500 kr/dygn, 900 kr/helg inkl moms. Inklusive spännband, kantskydd, Euorpakontakter. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östersund

Roddbåt med motor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Årets första båtfynd? Båten är 4 meter lång och av okänt fabrikat. Nya åror och årtullar. Motorn är en Mariner på 5hp och mkt lättstartad. Har stått i 2 år men startade på 3:e rycket. Trycktank med fräsch bensin. En ägare före mig sedan ny. Finns i Österåsen, 3.5 mil norr om Östersund. Skynda att fynda.... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 500 kr
Blocket.se