Quantcast
Till salu inom

"båtskjul säljes"

Butik

Tidigare annonser till salu

Motorbåtar  ·  Östermalm

Mahognybåt i 70 talsstil med ny inombordare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vill du redan denna sommar köra omring i skärgården i en stilig mahognybåt i 1970 talsstil med en ny 120 hkrs Mercury turboinombordare. Båten är byggd i Finland på Seppäläs båtsnickeri i Summa i östra Finland. Modellen exporterades till USA med några få exemplar kvar i Finland. Båten finns nu till påseende på Åland där den gjort många härliga skärgårdsturer och där den vintertid förvarats i båtskjul. Måtten på båten är: Längd 7 m, bredd 2,45 m och registrerad för 6 personer. Om du vill diskutera mera kring båten så ring +358405050564.
200 000 kr
Blocket.se

SYDSVENSKA HÖGLANDET

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Om det sydsvenska höglandets geografi och kulturlandskap. Illustrerad med bilder av bl a kolmila och skogsarbete vid Nissan, båtskjul på Visingsö, timmerkörsel med oxar, Stormstenen på Ingelingehögen m m. Gleerupska biblioteket: Naturen och människolivet i skildringar och bilder. 2, Geografien, 1:a häftet. Artikel, [s 49-64]. Gleerups Förlag/Berglingska Boktryckeriet, Lund, 1912. 64 s. Häftad med tryckt illustrerat omslag. Ouppskuren. 8:o. 245x175x4 mm. 150 g. Övriga artiklar av nordiska vetenskapsmän i samma häfte: Sveriges ortnamn - en översikt, av Adolf Noreen; Om Skåne, av Paul Rosenius.
130 kr
Bokbörsen.se

Båtskjul Klampenborg

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Varvsplats med båtskjul nr 32 på Klampenborg. Sundsvall-Njurunda Båtklubb Nyttjanderätt till varvsplats, båtskjul och bryggplats säljes i ett paket till högstbjudande. A-medlemskap Båtskjul Längd 13 m med portöppningsbredd 4 m och höjd 5 m. För mer information se klubbens hemsida www.snbk.org Bud mottages per mail Högsta gällande bud kommer att mailas ut till samtliga budgivare som då har möjlighet att inkomma med ett nytt bud. Säljaren beslutar när budgivning avslutas, vid för lågt bud avbryts försäljningen. För visning och eV frågor kontakt via mail eller mob 070-517 15 78
0 kr
Blocket.se

Eka med åror

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
En eka i röd och svart färg inkl åror säljs. Ekan är ca 5 meter lång. Skrovet är i gulmålad metall på insidan. Trä på utsidan, med botten i plåt. står nu i ett båtskjul på Lovön där den inte används längre. Har stått oanvänd i tio år, varför den behöver fixas till lite innan den läggs ner i vattnet. Finns på Lovön ( Ekerö). Sänker priset vid snabb avhämtning.
750 kr
Blocket.se

Styrpulpetbåt Crescent 434 inkl. kärra

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Min tid räcker inte till! En bra båt med mycket fint skick på skrovet men med behov av nytt innergolv/durk. De flesta Crescentbåtarna har detta problem och behöver någon gång åtgärdas, den gamla durken är borta så det är bara i med ny plywood och plasta så har du en jättebra båt som för övrigt är i ett mycket bra skick. En bra hemmagjord båtkärra ingår i priset, behöver lite färg för att bli fin. Båten står i ett båtskjul i Karlstad. Pris Obs! 9500:- Ring gärna 0705218456 Mattias.
9 500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord