Quantcast
Till salu inom: ”

badmössa blommig säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fåtöljen är i bra skick. Klassisk öronklappsfåtölj blommig med fåglar. Mått Höjd:100cm Djup:80cm Bredd:85cm Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr-200kr Odensala 250kr Torvalla/ope 300kr-350kr Brunflo 350kr-400kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Snygg och praktisk badmössa, går att vända ut och in för att få ett annan färg, svart eller vit. - One Size - Två färger i en, går att vända ut och in för att välja färg - 100% Silicon Skötselråd: Skölj alltid av din badmössa i rent kranvatten efter användning i klorerat eller salt vatten. "Whether protection from damaging chlorine or race drag reduction, TYR caps are more than just a fashion statement. Designed with a precision fit for reduced drag and tear resistant. Made to slide on easily, and stay on. Popular in the racing world, durable and long lasting color." För att beställa, besök gärna vår hemsida.
Rejäl samling My Little Pony, Sindy- och Barbiedocksmöbler och tillbehör säljes. Sakerna är från slutet av 1980-talet fram till ca 1995. Det som säljes är; * Frisersalong/hårsalong i plast av märket My Little Pony, slutet av 1980-talet. Flertalet tillbehör och möbler inuti, se bild. Möjlighet att fylla i vatten och duscha hästarna, duschfunktion finns. Dock inga hästar. Jättefint skick, men ett av "gångjärnen" i bakstycket är av. * Tält till Barbie/Sindy-dockor av märket Mannequin. Jättefint skick med originalkartong, från ca 1995. Innehåller tält, sovsäck, ryggsäck, matkorg med en liten servis och flertalet campingtillbehör som kamera, kikare, verktyg osv. * Garderob i plast av märket Sindy, slutet av 1980-talet. Fint skick, ingenting sönder, med orignalkartong. * Barnvagn i plast till små ponnys av märket My Little Pony. Jättefint skick med originalkartong. Innehåller vagn, sängkläder, hårborste och några övriga små tillbehör. Slutet av 1980-talet. * Fåtölj, soffbord och lampa i originalkartong av märket Sindy, slutet av 1980-talet. Innehåller också sittdyna och kudde. Jättefint skick. * Säng i plast som passar Barbie/Sindy-dockor. Märke "Anna", slutet av 1980-talet. Jättefint skick, innehåller två kompletta uppsättningar sängkläder i blommiga mönster. Med originalkartong. * Två hästar i plast i originalkartong, den ena av märket Sindy. Slutet av 1980-talet. En häst kom i kartongen, den andra kommer på köpet. En är vit och en är brun. Sadlar ingår och ett hopp-hinder. Den ena hästen har ett brutet ben som dock är lagat och den andra har ersatt svans av garn. Annars fint skick. * Matsalsskåp i plast av märket Sindy, slutet av 1980-talet, i originalkartong. Med duk, servis, blommor, fruktskål med frukt och "silverföremål" (i plast). Jättefint skick, en skåpslucka lös dock. * Badkar av märket My Little Pony, i plast från slutet av 1980-talet. Med originalkartong och flertalet tillbehör som duschdraperi, tvål, badmössa, tvättsvamp och handduk. Jättefint skick, ingen häst ingår dock. * En påse med lite Barbie/Sindy-kläder och skor. Ej kompletta par skor kanske, ett hopplock av smått som fanns. Fler bilder kan mailas vid intresse. PRISET ÄR INTE PRUTBART! AVHÄMTAS I MALMÖ, SKICKAS ELLER TRANSPORTERAS INTE. KONTANT BETALNING.
Vintage badmössa NY fri frakt grön mössa blommig/blommor 60-tal 70-tal
Vintage badmössa NY fri frakt grön mössa blommig/blommor 60-tal 70-tal