Quantcast
Till salu inom: ”

bakugnen fälla-hälla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

CERNITBOKEN
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes olika luckor till kakelugnar och bakugnar. Överst till vänster i bild: Kakelugnslucka med gjutram. G.E Hagström, Eskilstuna. Bra skick. 200:- Överst höger: Kakelugnsluckor utan ram. Okänd tillverkare. 50:- Nederst till vänster: Bakugnslucka i gjutjärn märkt No. 2, inget synligt namn. Mycket bra skick. 250:- SÅLD Nederst till höger: Bakugnslucka Husqvarna No. 3 Bra skick. 200:- SÅLD Maila gärna för fler bilder och mått.
stor tulikivi bakugn nerplockad till salu. den väger ca 3000kg. bilden är tagen på dagen då jag monterade ner denna. översta stenen är redan nerplockad och saknas på bilden, men finns. ny pris för denna var 130000kr för 6år sedan, säljes nu för 22000kr kollade med lakkapää dom kan montera ihop den till köparen för 7000kr om det skulle behövas. det man måste köpa till denna enhet är ny eldstad då den skadades vid nermonteringen till en kostnad av 2500kr enligt lakkapää i torneå.
Bake off-ugn / bakugn säljes pga nedlagd verksamhet. Ugnen är fullt fungerande och i bra skick. Passar utmärkt till att grädda tex baguetter, chiabatta samt fikabröd såsom kanelbullar, wienerbröd m.m. Ugnen är av typ UNOX Arianna XR030. Säljes tillsammans med stativ, fyra baguette-plåtar samt fyra bakplåtar. Finns även två olika försäljningshyllor till nybakat bröd/fikabröd som kan fås till ett bra pris. Nypris (för bake off-ugn): 12.800:- Säljes för 5.000:- Finns på Smögen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej jag har jäs ugn, bakugn och en frys till salu om du är intresserad! Kan få allt eller styck för bra pris!! Sälj på grund av, ägarbyte! Vill bli av med det så fort som möjligt för ombyggnad, därför säljes för bra pris allt. Bra till café verksamhet, Restaurang, pizzeria mm. Information finns för type och nummer. Prutat&Klart för alla tre 22.000 kr. först tillkvarn.
Gamla bakugnen från fälla-hälla