Allt till salu inom "tegelsten"

Sortering:
Fasadtegel
Södertälje
Idag

Fasadtegel

19 kr
Blocket.se
Campiglia Marittima
Italien
2 dagar

Campiglia Marittima

275 000 kr
Blocket.se
tegelstenar, äldre
Hudiksvall
3 dagar

tegelstenar, äldre Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
tegelsten
Laholm
4 dagar

tegelsten Visa liknande

10 kr
Blocket.se
tegelstenar
Laholm
4 dagar

tegelstenar Visa liknande

10 kr
Blocket.se
Tegelstenar
Mjölby
6 dagar

Tegelstenar Visa liknande

10 kr
Blocket.se
Tegelstenar
Helsingborg
7 dagar

Tegelstenar Visa liknande

7 kr
Blocket.se
Tegelsten
Mjölby
7 dagar

Tegelsten Visa liknande

15 kr
Blocket.se
Tegelstenar
6 dagar

Tegelstenar Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Låtsas Tegelsten
Butik

Låtsas Tegelsten

79 kr
NYTT Partyhallen
Visar sida 1 av 16

Tidigare annonser till salu

Serietidningar  ·  Sverige

Krazy Kat

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 år
Alvglans Förlags AB, 1 upplaga 1996. Inbundet seriealbum i färg, 77 sidor. 23x30,5 cm, 650 gram. (Bilden något beskure)). Mycket fint skick. Katt älskar mus och finner sig i allt som den gör. Mus hatar katt och hivar tegelstenar i huvudet på den så ofta det går. Hund älskar katt och kämpar desperat för att skydda den mot musens övergrepp. Denna eviga trekant är den enkla men ändå oändligt komplicerade grunden i Krazy Kat, en av de mest originella och uppfinningsrika serierna någonsin, med enastående grafiska kvalitéer: kompositionerna, färgerna och de närmast surrealistiska ökenmiljöerna. Denna samling innehåller söndagssidor från 1936-37, seriens absoluta höjdpunkt.
145 kr
Bokbörsen.se

Hjärtats mörka flod

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Bra Böcker. 1995. 505 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Från baksidan: I den ofullbordade väggen finns redan en nisch beredd för en ny kropp. Han har mejslat ut tegelstenarna och staplat dem på ena sidan om hålet. Sedan har han gröpt ur en hålighet i jorden innanför muren och burit bort myllan. Utplacerade intill fördjupningen står flera säckar torrgips, ett blandtråg av trä, två burkar tjärbaserat vattenfast ytbehandlingsmedel, verktyg både för murarbete och skulpterande, träpinnar, ståltråd och andra föremål som jag inte riktigt kan urskilja. Han är förberedd. Allt han behöver nu är kvinnan som skall bli nästa fibur i tablån....
35 kr
Bokbörsen.se

Tegelstenar, modell större bortskänkes

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Efter husrenovering under vintern så har vi nu tegelstenar som bortskänkes. De är större än vanliga tegelstenar, och som de syns på bilderna så är de av varierande kvalitet. En del hela, en dela trasiga. Säkert användbart för den kreative/händige, kanske som golv i växthuset? Bortskänkes, bara att komma och hämta!!! Finns i Rosshyttan, mellan Avesta och Sala. Ring eller mejla vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Albert Speer och sanningen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Bonnier Alba. 2000. 816 s. Inbunden. Förlagsband med omslag. Illustrerad med fotografier. 23x16,5cm. Tegelsten, ca 1 450 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Albert Speer var en av de mäktigaste männen i Tyskland under andra världskriget. Som rustningsminister hade han ansvaret för krigsekonomin och åtnjöt Hitlers fulla förtroende. Gitta Sereny såg Speer första gången under Nurnbergrättegångarna och kom sedan att känna honom under hans fyra sista levnadsår. De förde långa samtal. Sereny ville fokusera på två viktiga saker; för det första ursprunget till Hitlers ondska, för det andra; Speers insikt och delaktighet i detta. Sereny intervjuade även hans familj, vänner och före detta medarbetare, och fick tillgång till hans privata arkiv och opublicerade manuskript..
124 kr
Bokbörsen.se

Hjärtats mörka flod

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 år
Bra Böcker. 1995. 505 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Från baksidan: I den ofullbordade väggen finns redan en nisch beredd för en ny kropp. Han har mejslat ut tegelstenarna och staplat dem på ena sidan om hålet. Sedan har han gröpt ur en hålighet i jorden innanför muren och burit bort myllan. Utplacerade intill fördjupningen står flera säckar torrgips, ett blandtråg av trä, två burkar tjärbaserad vattenfast ytbehandlingsmedel, verktyg både för murarbete och skulpterande, träpinnar, ståltråd och andra föremål som jag inte riktigt kan urskilja. Han är förberedd. Allt han behöver nu är kvinnan som skall bli nästa figur i tablån....
35 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj