Quantcast
Till salu inom: ”

balkongskydd trä säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trappgrind trä, upp till 160 cm, säkerhetsgrind. (Finns även i 150 cm, för 449 kr.) (Finns även i 120 cm, för 295 kr.) (Finns även färgade, svart eller vit 100 cm 395 kr.) Klassisk grind tillverkad i trä. Obs denna vara skickas ej utan måste avhämtas på Stora Nygatan 27 A i Malmö. Säkerhetsgrind: Kapas enkelt till exakt den bredd som behövs, 0 - 160 cm. Höjd ca 70 cm. Grinden går att enkelt att fälla upp och ner och låsa den. Öppnas som vanlig dörr med gångjärn eller uppåt. För mer info besök Barnaffär g-knapp. Stora Nygatan 27 A, i Malmö. Eller titta in på www.barnvagn.se
Hej, Vi ska flytta och har lite saker som behöver ett nytt hem; Ett badrumsskåp som rymmer mycket men tar lite plats. Perfekt förvaring för det lilla badrummet. I plåtmaterial. Pris; 100:- Gardiner av olika slag. Har 3 set av den vita gardinen, 1 set av den beiga och 2 set av den svarta varianten. Pris; 50:-/ set En st Malm byrå med tre lådor. Byrån är ommålad och den äldre varianten av malm, vilket innebär att man ser träets ådror genom färgen. I bra skick. En byrå som rymmer mycket förvaring. Pris; 200:- Sänglampa i rostfri look med lite industrikänsla. I bra skick, inga repor. Pris; 100:- Bestå bänk 60X35 med tillhörande dörr. Har även två extra dörrar i samma storlek och samma handtag på. Bänken i sig är väl använd och har repor. Dörrarna är i bra skick. Pris; byrå 50:- och/ eller 3 st dörrar för 100:- Två stycken balkongskydd med måtten 250X80 cm. Finns inga fästen till men med lite fantasi kan man få upp dom ändå, tex knyta fast dem i balkongräcket. Aldrig använda. Pris; 50:-/st Möblerna finns vid triangeln i centrala Malmö. Ring 0739-772310 vid intresse.
Två balkongskydd i trä med satålrör. Kan plockas isär och är lätt att montera. Bredd 121 cm, höjd 180 cm. Pris 300kr/st. Kan endast kontaktas via telefon.
Fin lägenhet med stora ytor. Nära till bad, natur, motionsspår, utomhusgym, skola/dagis och shoppingcentrum. Gratis parkering på gatan dygnet runt. Obs! Kommer få nytt golv i hall och kök nu under hösten! Hall: Stor hall som är den centrala kärnan i lägenheten. Nymålat i vitt hösten 2012. Vardagsrum: Stort vardagsrum (3,7x5,7m) nytapetserat hösten 2012 med grå tapeter med silver/grått mönster. Parkettgolv. Härifrån har man utgång till en underbar balkong med trädäck och balkongskydd i trä och med sol fram till ca kl 15. Det är inga våningar ovanför, vilket gör att det inte är mkt till insyn på balkongen för den som kanske vill sola utan publik :-). Sovrum: Nymålat hösten 2012 i ljus lila ton. Här ryms lätt en dubbelsäng och garderober/skrivbord. Sovrummet är 2,8x4,65 m. Kök: Stort ljust kök med gott om plats för matlagning. Rymmer utan problem ett bord för 4 personer. Många skåp gör att det finns gott om plats för förvaring. Här finns plats för 45 cm diskmaskin! Köket är 1,4x4,65m. Utsikt mot lugn och lummig innergård där det finns lekplats och grillplats! Badrum: Helkaklat i vitt med ljusblått klinker på golv. Badkar och förberett för tvättmaskin. Jag har idag en toppmatad tvättmaskin men vill man ha en större är det heller inga problem. (Ev kan jag tänka mig att sälja denna om jag inte kan ta med den till nästa lägenhet). Badrummet är 1,55x3,5m. Uppvärmd handdukstork.