Quantcast
Till salu inom: ”

bang olufsen skivspelare beogram 9000 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två fina skivspelare från Bang&Olufsen säljes. Beogram 5500 och Beogram 9000. Dåda är av typen tangentialspelare som sliter minimalt på dina skivor eftersom de följer spåret på skivan i exakt samma vinkel som de spelats in med. De pickupper som följer med spelarna är av MMC-typ och är lite svåra att få tag på i dag. De är väldigt lätta och spelar fantastiskt bra. Alla pickupper är i mycket gott skick och spelar bra. Värdet på pickuperna kan vara upp mot 2-3000:-/st Har du frågor om skivspelarna om vad de passar till mm eller om du vill komma och lyssna är det bara att höra av dig. Alla fungerar perfekt och är i mycket gott skick. Fler bilder kan mailas på begäran. Beogram 5500 med MMC4 Pris: 2500:- Beogram 9000 med MMC2 Pris: 3500:- Spelarna hämtas i Stockholm eller skickas enl överenskommelse.
Bang & Olufsen Beogram 9000. Klassisk skivspelare med tangential tonarm. Kan fjärrstyras med B&O fjärrkontroll. I original förpackning med originalkvitto och bruksanvisning.
Bang&Olufsen Beogram 9000 Tangential skivspelare i fint och fungerande skick. MMC4 pickup
1. Beocenter 9000. Nyservad med ny CD-enhet och utbytta paneler av B&O! 2. Beogram 3300 skivspelare Inkl. kablar och fjärrkontroll A-V Terminal.
Du som har kvar dina vinylplattor! Bang & Olufsenskivspelare.