Quantcast
Till salu inom: ”

barbord 2 stolar rusta lackat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säljer

Göteborg
Köpes

Umeå
Möbler

Örebro
Bord stolar

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett barbord i mörkt trä med tillhörande stolar (2 st). Både bordet och stolarna är i gott skick med undantag för repor i bordskivan. Dessa kan enkelt slipas bort eller lackas över. Säljer även vitt avlångt soffbord från Ikea med förvaringslådor och glasskiva i ena delen. Som nytt! Bord + stolar 600 kr (ord. pris ca 2 500 kr) Vitt soffbord 400 kr (ord. pris ca 1 000 kr) Om du är intresserad av tavlan i köket så säljer jag den också för 100 kr! Välkommen att titta på grejerna. Finns på Kungsholmen.
Jag ska flytta in till flickvännen och då finns det inte plats för mitt barbord. Barbordet mäter 69 cm på bredden och 140 cm på längden. Man fäster bordet i väggen. Jag köpte ny skiva och lackade bordet för ett tag sen men nu efter så är det lite kladdigt (inget märkvärdigt), men det går att slipa bort och göra om ifall man vill. Ring mig gärna då jag inte kollar mejlen så ofta, svarar jag inte så ringer jag upp. Jag hade tänkt mig 1500 kr för bordet och stolarna med viss prutmån.
Nu har jag och min sambo tänkt oss att göra av med vårt barbord och stolarna till eftersom vi ska köpa oss ett nytt. Bordet är i fint skick, lackade om de för ca 2 månader sen och stolarna är i bra skick också. Barbordet mäter 69 cm på bredden och 140 cm på längden. Man fäster bordet i väggen. Vi säljer bordet + stolarna för 600 kr är ni intresserade är de bara att ni hör av er via telefon eller mail.
Superfint vitt barbord med fyra stolar säljes för 3000 kr eller bud. Bordet är i vitlaserad lackad ek. Mått: höjd ca 100cm bredd ca 75cm längd ca 135cm Stolarna är i vitlaserad lackad ek med klädsel i svart läder. Mått: höjd ca 100cm sitthöjd ca 70cm bredd ca 40x35cm Tillverkare: Torkelsons möbler, modell Bianco (tillverkas ej längre som barbord) Nypris ca. 8000kr Bordet och stolarna är ca 2 år gamla. Normalt slitage. maila eller ring! Först till kvarn..
Vill bli av med vårt barbord och stolar. Då vi inte har plats .Köpt på rusta . Oljat som original behandling. Och vi har haft möblerna på en verkstad på lackering. Så bordet är även vattenresistent. Som nytt fast monterat och bättre kvalité. Inte behov av pengar. Snarare plats. Ej prutbart. Frakt inom en viss radie är gratis. Sms:a vid intresse. Mvh Ted