Quantcast
Till salu inom: ”

vitt barbord stolar säljes

Stolar 18 st

Timrå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stolar

Västerås
SNYGG JACKA

Umeå

Tidigare annonser till salu

Har en jätte fin soffa som är 1år gammal och i mycke bra skick! inga skador. Man kan dela soffan och göra den till en soffgrupp samt så får du 2 st armstöd till. tyget kan man klocka av och tvätta i Tvättmaskin. färgen på soffan är precis som den ser ut på bilden PS du får med dig en vit barbord till dock få har jag inga stolar till Du kan jätte gärna maila mig iaf jag inte svarar i tel
Fräscht vitt BILLSTA barbord från IKEA med tre tillhörande stolar HENRIKSDAL (varav en fortfarande är oanvänd i kartong) säljes. Nypris bord 1399 kr. Mitt pris 600 kr. Nypris per stol 669 kr Mitt pris per stol 200 kr. Paketpris för allt: 1000 kr. Dessutom säljs en låg vit BILLY bokhylla från IKEA. Nypris: 495 kr Mitt pris 200 kr Allt är endast två år gammalt.
Pga platsbrist måste vi nu sälja vårat suverät fina barbord, det finns bara ett för det är egen tillverkat, mörklaserat och lackat, det skruvas fast i väggen och är väldigt stadigt. Till det följer också med två pallar i samma mörka färg och två IKEA "Henriksdal" barstolar i ek med vit klädsel, dock är klädseln lite missfärgad, den går att ta av och tvätta. (nypris på stolarna 569 kr) Kommer från djur och rökfritt hem. Alltihop säljes nu för 1000kr Ring ej efter 22.
Pga flytt ska dessa möbler bort. Vit garderob, dubbeldörrar, 3hyllplan. 80cm bred, 210cm hög, 60cm djup. 300:- Mörkbrun tvbänk från IKEA (några smårepor på översidan) 250:- Barbord (2stolar på köpet) Stolarna är slitna pga katt. Det är avtagbar klädsel, så det går att byta. Barbordet är så gott som i nyskick! 400:- Vid snabbaffär får ni allt för 600:- Jag är flexibel, svarar jag inte ringer jag upp så fort jag kan.
Säljes! Barbord i masstivt trä (bok) - Justerbar i höjd, 70-107 cm; anpassa efter behov. Bredd: 140 cm Djup: 70 cm 2 ek barstolar med vit mjuk avtagbar klädsel, Bredd: 40 cm Djup: 51 cm Höjd: 91 cm sittshöjd: 63 cm Bordet bör kanske slipas litegrann, men i övrigt är det felfritt! 500:- för bordet 500:- för stolarna eller 850:- för alltihop. Finns att hämta på Anderstorp i Skellefteå.