Quantcast
Till salu inom: ”

bardisk ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Expedit hylla från IKEA , vit , 5*5 hylla, 185 cm *185 cm. Nästa som ny köptes för ca ett halvt år sedan. Säljes för 650:- En av bilderna på bokhylla är från IKEAs hemsidan. Mycke fin lampa , passar ovan för bardisk eller matbord , säljes för 300: . skrivbordsstol i bra skick säljes för 70:- Vi ska flytta från villa till lägenhet, och därför säljer vi även andra saker. Kom och fynda!
På grund av platsbrist säljer jag min bar som har varit ett stort nöje vid fest tillfällena. Den inköptes för ca 3 år sen och kostade då 28.000 kr. Denna bar är alltså inget som är köpt på Ikea. Utan detta är en kvalitets bar. Bardiskens insida består av tre hyllplan. tre skåp med dörrar finns i baren. i mitten delen sitter en spegel och hyllorna som är synliga är av glas. Det sitter inbyggd belysning i form av spotlights i taket ( 2 st). Jag säljer nu baren för 10.000 kr. Ring för mer info och om du vill se den.
Har en jättefin svart skinnsoffa med divan från jysk till salu. Soffan är knappt använd och väldigt fräsch! Säljes tillsammans med en matchande skinnfåtölj, också den knappt använd. Pris: 1800 kr Säljer även: Svart bardisk med två höga barstolar. Pris: 200 kr Svart tvbänk och soffbord ur serien lack från Ikea. Pris: 200 kr Allt kan säljas till ett billigt paketpris vid snabb affär!
Säljer denna fina bar med kyl och 3 barstolar pga platsbrist i lägenheten samt att jag så sällan använder den. Baren har spotlights både framtill och ovan arbetsytan. Det finns eluttag för mixer eller annan elektronisk utrustning samt en diskho. Den är i väldigt fint skick och stolarna har avtagbart tyg som går att tvätta. Barstol (Henriksdal, ikea) 450:-/st Baren inkl. kylskåp 3500:- Paketpris 4500:- Bättre pris vid snabb affär. Fler bilder kan skickas till intresserade, seriösa köpare.