Quantcast
Till salu inom: ”

matbord vit högglans säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Matbord i vit högglans med borstad nickelstomme. Kopt for 1år sedan.-Markeds Pris 1.500kr en eller två smårepor eftersom det är högblankt - men inget som stör. Ellers er den bra skick. Perfekt til 4 personer. Mål Bredd 90 cm. Längd 90 cm Har os Sofa kvar til 10.000kr creme læder toscana Storlek: 2½-sits soffa med schäslong kan skicka billed eftersom det ønskes MAIL ELLER KALLA MIG:
Vitt bord med kromade metallben 120x76x126(LxBxH) cm i mått vilket gör att det passar bra in i små kök eller lägenheter där det ändå behövs 4 matplatser. Jag har haft bordet i min 30kvm etta i 5 år, så det är lite slitet och stolarna har en del märken, men de är hela och funktionella. Säljes till högstbjudande/först till kvarn. Har även en TV-bänk i högglans vitt om intresse finns.
Säljer nu ett matbord i högglans vitt med åtta stycken stolar(endast sex visas på bilden). Bordet är 90 cm brett och 200 cm långt. Har endast använts som finbord och är därför i mycket fint skick. stolarna är i svart läderlook. stolarna är även dom i mycket fint skick,en är dock lite sönderriven på stolsryggen bak(har använt den som extrastol bara vid kalas och dylikt) Nypris 6000 Nu endast 3000 Först till kvarn!
U- soffa ( mocka ) 2 år gammal,nypris: 10,600 kr mått: 3,6 m x 2,5 m x 1,6 m bord (soffbord) vit högglans,,ben i metall nypris 1,400 kr säljes pga flytt! andra möbler finns också tex matbord i vithögglans + 4 st svarta läder/skinnstolar harman kardon hemmbio,, 2 år gammalt, riktigt kraftfullt nypris 10,000 kr,, nu 2000kr //mvh johan
Nu säljer vi vårt matbord med 6 stolar På grund av flytt. Helt ny lite använda allt är i fint skick Matbord med bordsskiva i vit högglans och silverfärgade metallben. Bordet är utdragbart upp till 230 men annars bordet är måttet B80xH180 Bekväm stol med underrede i kromad metall. Snygg sits och rygg i svart läder imitation som är lättskött. vi har enextra bordsskiva Vi har köpt de på Mio kvitto finns