Quantcast
Till salu inom: ”

barncykel 20tum säljes

Barncykel

Växjö
Barncykel

Falkenberg

Tidigare annonser till salu

Jag säljer våran dotters cykel som hon nu växt ur och ej längre kan använda, jag tror att cykelns storlek är 20tum, det borde vara så. Cykeln är i ett bra skick och är en ganska snygg modell. 200:- Ej prutmån Det är endast avhämtning som gäller för de saker som vi säljer, så att ni kan komma och titta och känna på dem. Mejl eller telefon spelar ingen roll för mig.
3 st barncyklar säljes alla i ett paket eller var och en för sig. Pris från 150-1200 kr. Liten vitblommig cykel man kan lätt koppla till stödhjul. Däckstorlek 12 tum. Lite rost på styret annars i fint skick. Pris för denna cykel 150 kr. Röd barncykel, lite rost på styret annars i fint skick. Däckstorlek 16 tum. Pris för denna cykel 350 kr. Blå barncykel i mycket gott skick. Däckstorlek 20 tum. Pris för denna cykel 1200 kr.
Barncykel utrustad med fotbroms, handbroms, skärmar, pakethållare, stöd. Den väger 12 kg. Införskaffades från Biltema våren 2011 för ordinarie pris på 999:- Säljes nu för 500:- Ej prutbart för pengarna ska gå till en ny, större, cykel till sonen då han redan växt ur den. Skavanker? Ja, den är begagnad men endast använd en säsong (sommar/tidig höst) 2011. Det finns en reva på sadeln och ringklockan är delvis trasig.
Hej! Jag säljer en BMX GT 20" - 2 Barncyklar 16" BMX GT: Har haft cykel i 2 år snart och har bara använt den lite. Den funkar precis som den ska, inga problem alls. Pris: 1800kr Bild 2: Barncykel 16" Funkar bra och den har fotbroms. Pris: 150kr Bild 3: Barncykel 16" Den är bra, men bakdäcket kanske behöver luft eller bytas ut, det vet jag inte riktigt, för att vi inte har använt den på länge nu. Har också fotbroms. Pris för den: 75kr
20" Barn Cykel 3 Växlad med Handbroms + Fotbroms i bra Fungerande Bruksskick. Det är en bra o Rejäl Cykel som man kan växa i d.v.s man kan hissa upp både Sadel o Styrstolpe när Barnet växer. Cykelservice är gjord så det är bara att Cykla. Höstpris 400kr Först till Kvarn gäller. Seriösa Kunder ringer. Tel 070-634 19 43 Obs ! Annons Kvar = Cykel Kvar. P.s Det är en hållbar Cykel ingen Biltema gjord i Aluminium.