Quantcast
Till salu inom: ”

bmx cykel 20tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Dawes Grid är namnet på denna BMX. Dawes är en av Englands mest populära BMX cyklar. Den är helt ny och utan skador. 48 ekrar/hjul och 14mm hjulaxlar gör att den håller att hoppa med. Den har också ett gyro som gör att man kan vrida styret flera varv utan att bromsvajrarna trasslar sig. 4 st metallpegs följer också med. Bromsar bak och fram. 20" hjul. Passar både att hoppa med och som vanlig cykel Tillfälle att köpa en riktigt fin BMX !
Hej! Jag köpte cykeln förra våren och använde den måttligt under sommaren, Nu säljer jag den till dig som har mer intresse för att använda den. Det är alltså en Race BMX av märket Haro. 20" hjul, däcken ser nya ut. Det är en fin cykel perfekt för dig som vill cykla på bana och även för dig som vill använda den till att bara ta dig fram. Du som blev intresserad Ringer mig efter kl.17 på vardagar, på helgen kan du ringa när du vill under dagen. det går även bra att skicka SMS till mig innan kl.17 så ringer jag upp när jag har tid. MVH Rickard 0739198520
Hej, säljer nu min bmx 20" pga av att jag har tappat suget. Det finns ingen repa eller buckla. Spec lista: Ram:Yogurt Styre:Simple Jetset Stem:Flybikes ruben(har gammal lack färg på sig, säg till om jag ska ta bort det) Bakhjul:Khe Framhjul:Khe Däck bak:fitfaf Däck fram:odyssey vevlager:Euro BB 19 mm pedaler: TSC Sadel:Macneil fat capital Pivotalstolpe:Primo Kan montera broms om du vill! Vikt: 12 kg Jag har lagt ned cirka 2000 kronor på cykel delar, jag köpte den ny för 3000.
Min son ska nu sälja sina 3 BMX cyklar, pga. tappat intresse. 1 svart-vit 20tum av märket "Dino" har endast kört max 5gånger, ny skick Nypris 2500kr, vårt pris 1600kr. 1 beige 20tum av märket "Blinblin" fint skick. Nypris 3000kr, vårt pris 1500kr. 1 vit-svart 20tum av märket "yosemipe" fint skick. (bromsarna bort tagna). Nypris 1800kr, vårt pris 1000kr. Hör av mer för mer info.
Tjena! Jag säljer som sagt en Fitbike som är inköpt på Childstore i Göteborg 2010 för 5000kr men jag har köpt till delar så som gaffel,styre och drev. Med cykeln har jag lagt ut över 8000kr Bmxen finns i Lerum som ligger ca:3mil utanför Göteborg, den är i fint skick men har lite repor men absolut inget som påverkar åkningen, passar både proffs och nybörjare. Jag är tillgänglig på mobilen Så det är bara att ringa eller maila mig på: abbe714@me.com BVSA! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.