Quantcast
Till salu inom: ”

bayliner 1952 capri säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer båten, för att en större ska få plats. Den är i bra skick, och aldrig bottenmålan. Båten är från 1989, med en 2,3l OMC Cobra. I ruffen finns plats för 2-3 personer. Fällbara back to back stolar som blir till solbäddar, bak kan man sätta dynorna i samma höjd som motorkåpa och då få ytterligare en stor solbädd. 2st brandsläckare, varav en med sprinkler i motorrummet. Dubbla batterier, varav ett är nytt. Stereo. Extra propeller. Ankare. Fendrar. Badstege. Med båten följer även en 30-trailer. Båten är sjösatt, och klar att användas.
Båten är från 1988, med en 3.0 L OMC på 130 Hk med Cobra drev. - I ruffen finns plats för 2-3 personer. - Fällbara back to back stolar som blir till solbäddar. - Stereo med cd/aux og minneskort, 2 högtalare. - Badstege. - Brandsläckare. - Ekolod/GPS Lowerance Elite 5M m/kartor, helt ny. - Toppfart ca 35 knop - Marchfart ca: 25 knop Båten är klar och använda
Välutrustad daycruiser med två kojplatser i fören. Mercruiser 135 hk inombordare som fungerar utmärkt. Garmin GPS ca tre år gammal. Teakdurk. Ny propeller. Vi har ägt båten sedan 1999 och den är servad på varv varje år och drevet förvarat inomhus varje vinter. 6 säten vara 4 enkelt görs om till 2 solbäddar. En reva i en av stolarna. Kapellet är slitet och behöver bytas. Täckställning för vintertäckning samt presenning ingår liksom tampar, fendrar, ankare mm. Toppfart 35 knop. Vi säljer även båttrailer (obromsad) samt vattenskidor och wakeboard till bra pris.
Båten finns i Stockholm Bayliner 1952 capri 1988 med 3 liters omc med cobradrev går fint i motor och drev / bytt limpa knä start motor (mini) batteri . Northstar explorer GPS sterio omlädda dynor bak orginal framm dynorna i ruffen omklädda (inte bra gjort ) mycket tampar å två ankare portapotti . Kapell finns men är dåligt . Båten står på trailer som ingår . Står i garage. Kan tittas på i Jordbro Stockholm
Hej ska nu sälja min båt på grund av att jag inte hittar båtplats. Det är en Bayliner 1952 capri årsmodell 1987. Motorn är bytt 2008 och endast körd i två timmar. Ring för mer info.